- آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی جوانان در مرکز ملی
- چشمان تیز سرمربی به کوچکترین اتفاقات
- اعلام زمان و مکان بازیهای تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶
- کریمی: برنامههای پیشنهادی روانخواه برای تیم ملی امید تصویب شد
- حریف آسان بیمعناست/ به چهار بازی تدارکاتی قدرتمند نیاز داریم
- یوزهای پارسی در گروه G جامجهانی
- اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جامجهانی ۲۰۲۶
- تیم ملی ایران با بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه شد
- گزارش تصویری رونمایی از جام جهانی در آمریکا
- آرسن ونگر: فیفا تصمیم درستی برای افزایش تیمها در جام جهانی گرفت
- روز موعود برای زندگی در خرداد
- اعلام اسامی داوران هفته دوزادهم با داوری متفاوت در دربی
- سرپرست کمیته داوران: نامزدهای متعدد برای داوری دربی داشتیم
- آماده برای یک جهش جهانی
- توسعه فوتبال از استانها شکل میگیرد
ويلموتس:تمرکز ما روی بازی خودمان است
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مارک ویلموتس در کنفرانس خبری پیش از دیدار با عراق گفت: به اردن آمدیم تا با تیم عراق بازی کنیم و در واقع این بازی سومین دیدار خارج از خانه ما از مجموع 4 دیداری است که باید در خارج از خانه به میدان برویم. کاملا برای این بازی آماده شدیم و جلسه تئوری هم داشتیم با بازیکنان و تمرکز اولیه ما روی سیستم خود ما است. ضمن اینکه درخصوص چند بازیکن نیز باید تصمیم گیری کنیم و در واقع پس از تمرین امروز مشخص خواهد شد.
وی ادامه داد: به اهمیت بازی واقف هستیم اما این موضوع نباید این موضوع فشاری ایجاد کند. همه بازیها همین است و یا می بریم یا میبازیم و باید روی هدف نهایی یعنی صعود به جام جهانی متمرکز باشیم. 3 بازی از 4 بازی ما خارج از خانه بوده و 3 بازی هم در داخل خانه داریم. همه بازی ها برای ما مهم است و مثل همه بازیها به صورت حرفه ای برای این بازی هم آماده شدیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان تاثیر جا به جایی بازی از عراق به اردن گفت: برای ما تفاوتی ایجاد نمی کند، همیشه به بازیکنانم می گویم که همه تمرکزشان روی بازی باشد نه روی مباحث اطراف بازی و اینکه تعداد تماشاگر چه میزان باشد، مهم نیست. مهم موارد تکنیکی و تاکتیکی است که در زمین اجرا می شود.




