تعداد بازدید: ۲۰۱۳
کد خبر: ۵۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۴
مقابل مدافع عنوان قهرمانى عملكرد خوبى داشتيم

استيلى:در بازى امروز شايسته پيروزى بوديم

سرمربى تيم ملى فوتبال اميد با اظهار رضايت از عملكرد شاگردانش گفت:مقابل ازبكستان موقعيت هاى مسلمى داشتيم كه از دست رفت و قطعا شايسته پيروزى بوديم.
استيلى:در بازى امروز شايسته پيروزى بوديم

به گزارش سايت رسمى فدراسيون فوتبال، حمید استیلی پس از تساوی اميدهاى ایران در اولین بازی انتخاب المپیک مقابلازبکستان گفت: بازی را بسیار خوب شروع کردیم و به نظرم بازی را کاملا کنترل کردیم و به خواسته هایمان رسیدیم. بهخوبی روی دروازه حریف موقعیت ایجاد کردیم اما متاسفانه فرصت های جدی را از دست دادیم در حالی که می توانستیماز حریف پیش بيافتيم. به نظرم در نیمه اول به حریف موقعیتی ندادیم و فقط روی یک اشتباه پنالتی دادیم كه در غيراينصورت نمى توانستند به دروازه ما نزديك شوند.

استيلى اضافه كرد:ما سعى کردیم در نیمه دوم تغییرات لازم را ایجاد کنیم و تعویضی انجام دادیم که جریان بازی را به نفعما عوض کند که همینطور هم شد. از ابتدای نیمه دوم بازی را در دست گرفتیم و موقعیت داشتیم. می توانستیم زودتر گلتساوی را بزنیم. حتی بعد از این گل هم باز ما بودیم که صاحب موقعیت صد درصد گلزنی شدیم که آن فرصت را از دستدادیم.

سرمربى تيم المپيك در ادامه گفت: در مجموع فکر می کنم اگر از فرصت هایمان استفاده می کردیم، می توانستیم تیم برندهبازی باشیم.

سرمربی ایران درباره تیم ازبکستان گفت: فراموش نکنید بازی اول سخت ترین بازی است و ما برابر تیمی بازی کردیم کهدوره قبل قهرمان شده و تیم بسیار خوب و باکیفیتی است. از عملکرد بچه ها کاملا راضی بودم. آنها تلاش زیادی کردند وتشکر می کنم.

 

او درباره بازی بعدی ایران گفت: با قدرت بیشتری برای پیروزی در دیدار دوم تلاش می کنیم و کارمان را برای صعود ازگروه آغاز خواهیم کرد. این اتفاق می توانست در بازی امروز بيافتد اما با توجه به کسب تساوی، در بازی بعد برای رسیدنبه پیروزی و افزایش شانس صعود وارد زمین می شویم.

استیلی در پاسخ به خبرنگار ازبکستانی در مورد تغییرات ایران نسبت به بازی تداركاتى چند ماه پیش برابر ازبکستانگفت: ما سه برنامه داشتیم که به خوبی انجام دادیم. اول تغییر یک سری از بازیکنان بود و برخی نفرات دیگر را وارد کردیمکه عملکرد خوبی در لیگ داشتند و باید از آنها استفاده می کردیم. دوم، تغییرات تاکتیکی ما بود که نظم و دیسیپلین لازم رادر تیم ما ایجاد کرد. سوم هم ارتقای توان جسمی و قدرت بدنی بود که روی آن کار کردیم و پیشرفت زیادی داشتیم.

همچنین سرمربی ایران با سوالی درباره نیمکت نشینی مهدی قائدی روبرو شد که اینطور به آن جواب داد: به خوبی میدانیم که قائدی یکی از بهترین بازیکنان ماست. این بخشی از پلن ما بود و خود قائدی هم در جریان آن قرار داشت و میدانست که برای تغییر در جریان بازی به او نیاز داریم. طبق برنامه، وقتی دیدیم ممکن است نتیجه بازی را از دست بدهیم،با ورود قائدی تغییر لازم در بازی اتفاق افتاد. پست صیادمنش عوض شد و یک تغییر مثبت داشتیم که روی کیفیت بازیتاثیر مثبت داشت و به موقعیت سازی ما کمک کرد.

ارسال نظر
262
قاب خاطرات
262
گزارش تصویری
262
ویدئوها
262
آخرین اخبار

برگزاری مسابقه درون تیمی ساحلی بازان / تلاش شانه‌به‌شانه جوانان تیم در کنار باتجربه‌ها

گزارش تصویری: تصاویر مسابقه دوستانه درون تیمی ساحلی بازان

ویدیو: کلیپ مسابقه درون تیمی ساحلی بازان با حضور رئیس فدراسیون

ویدیو: کلیپ تمرین ملی بدنسازی پوشان در سالن مجموعه پک

اعلام اسامی داوران هفته دوزادهم با داوری متفاوت در دربی

سرپرست کمیته داوران: نامزدهای متعدد برای داوری دربی داشتیم

ثمینی پور: کلیه ساز و کارهای تیم های ملی، برای تیم ملی فوتسال بانوان هم اجرا شد

اعلام محل برگزای یک مسابقه از هفته چهاردهم لیگ یک

اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ برتر

تغییر ساعت و ورزشگاه دو مسابقه از هفته دوازدهم لیگ برتر

262
پربازدیدترین ها

پیام نوجوانان ایران برای بازی نهایی: آماده صعود با صلابت هستیم

ایران با بازگشت رویایی مقابل فلسطین صدرنشینی را حفظ کرد

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

برتری لبنان مقابل هند در حضور اعضای تیم ایران

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

اعلام اسامی داوران هفته چهاردهم لیگ یک

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتسال پیش از دیدار برابر ایتالیا

ویدیو: همدلی و اتحاد ملی پوشان برای اهتزاز پرچم ایران

تصاویری دیگر از دیدار تیم های ملی فوتسال ایران و ایتالیا

262
262