تعداد بازدید: ۱۹۹۳
کد خبر: ۵۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۴
مقابل مدافع عنوان قهرمانى عملكرد خوبى داشتيم

استيلى:در بازى امروز شايسته پيروزى بوديم

سرمربى تيم ملى فوتبال اميد با اظهار رضايت از عملكرد شاگردانش گفت:مقابل ازبكستان موقعيت هاى مسلمى داشتيم كه از دست رفت و قطعا شايسته پيروزى بوديم.
استيلى:در بازى امروز شايسته پيروزى بوديم

به گزارش سايت رسمى فدراسيون فوتبال، حمید استیلی پس از تساوی اميدهاى ایران در اولین بازی انتخاب المپیک مقابلازبکستان گفت: بازی را بسیار خوب شروع کردیم و به نظرم بازی را کاملا کنترل کردیم و به خواسته هایمان رسیدیم. بهخوبی روی دروازه حریف موقعیت ایجاد کردیم اما متاسفانه فرصت های جدی را از دست دادیم در حالی که می توانستیماز حریف پیش بيافتيم. به نظرم در نیمه اول به حریف موقعیتی ندادیم و فقط روی یک اشتباه پنالتی دادیم كه در غيراينصورت نمى توانستند به دروازه ما نزديك شوند.

استيلى اضافه كرد:ما سعى کردیم در نیمه دوم تغییرات لازم را ایجاد کنیم و تعویضی انجام دادیم که جریان بازی را به نفعما عوض کند که همینطور هم شد. از ابتدای نیمه دوم بازی را در دست گرفتیم و موقعیت داشتیم. می توانستیم زودتر گلتساوی را بزنیم. حتی بعد از این گل هم باز ما بودیم که صاحب موقعیت صد درصد گلزنی شدیم که آن فرصت را از دستدادیم.

سرمربى تيم المپيك در ادامه گفت: در مجموع فکر می کنم اگر از فرصت هایمان استفاده می کردیم، می توانستیم تیم برندهبازی باشیم.

سرمربی ایران درباره تیم ازبکستان گفت: فراموش نکنید بازی اول سخت ترین بازی است و ما برابر تیمی بازی کردیم کهدوره قبل قهرمان شده و تیم بسیار خوب و باکیفیتی است. از عملکرد بچه ها کاملا راضی بودم. آنها تلاش زیادی کردند وتشکر می کنم.

 

او درباره بازی بعدی ایران گفت: با قدرت بیشتری برای پیروزی در دیدار دوم تلاش می کنیم و کارمان را برای صعود ازگروه آغاز خواهیم کرد. این اتفاق می توانست در بازی امروز بيافتد اما با توجه به کسب تساوی، در بازی بعد برای رسیدنبه پیروزی و افزایش شانس صعود وارد زمین می شویم.

استیلی در پاسخ به خبرنگار ازبکستانی در مورد تغییرات ایران نسبت به بازی تداركاتى چند ماه پیش برابر ازبکستانگفت: ما سه برنامه داشتیم که به خوبی انجام دادیم. اول تغییر یک سری از بازیکنان بود و برخی نفرات دیگر را وارد کردیمکه عملکرد خوبی در لیگ داشتند و باید از آنها استفاده می کردیم. دوم، تغییرات تاکتیکی ما بود که نظم و دیسیپلین لازم رادر تیم ما ایجاد کرد. سوم هم ارتقای توان جسمی و قدرت بدنی بود که روی آن کار کردیم و پیشرفت زیادی داشتیم.

همچنین سرمربی ایران با سوالی درباره نیمکت نشینی مهدی قائدی روبرو شد که اینطور به آن جواب داد: به خوبی میدانیم که قائدی یکی از بهترین بازیکنان ماست. این بخشی از پلن ما بود و خود قائدی هم در جریان آن قرار داشت و میدانست که برای تغییر در جریان بازی به او نیاز داریم. طبق برنامه، وقتی دیدیم ممکن است نتیجه بازی را از دست بدهیم،با ورود قائدی تغییر لازم در بازی اتفاق افتاد. پست صیادمنش عوض شد و یک تغییر مثبت داشتیم که روی کیفیت بازیتاثیر مثبت داشت و به موقعیت سازی ما کمک کرد.

ارسال نظر
251
قاب خاطرات
251
گزارش تصویری
251
ویدئوها
251
آخرین اخبار

آخرین تمرین تیم ملی نوجوانان پیش از سفر به هند برگزار شد

تیم ملی نوجوانان با پرواز چارتر عازم هند می‌شود

فیفا مجوز بهره مندی از VAR در لیگ برتر بانوان و لیگ آزادگان را صادر کرد 

کارگاه آموزشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا برگزار شد

تغییر ورزشگاه دو مسابقه جام حذفی

اعلام آرای استیناف

پیام تسلیت فدراسیون

آرای لیگ برتر فوتسال اعلام شد

رای دعوی باشگاه پرسپولیس تهران به طرفیت داور مسابقه

دعوت از یک بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان

251
پربازدیدترین ها

تمرین نخست تیم ملی فوتسال بانوان در مانیل برگزار شد

پیروزی تیم ملی ازبکستان در ضربات پنالتی مقابل ایران

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل ازبکستان

ایران به فینال تورنمنت العین رسید

شهرزاد مظفر؛ رهبر مقتدر فوتسال بانوان ایران در مسیر اولین جام جهانی

از کیش تا احمد آباد؛ رویای یوز‌های نوجوان در راه است

کلیپ تمرین صبح ساحلی بازان

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل‌ کیپ‌وِرد

برگزاری نخستین تمرین تیم ملی نوجوانان در کیش

تیم ملی فوتسال بانوان ایران راهی مانیل شد

251
251