- بازی دوستانه تیم ملی امید و آلومینیوم لغو شد
- حضور مسئولان اراک و باشگاه آلومینیوم در اردوی تیم ملی امید
- برف چاشنی تمرین پرنشاط شاگردان روانخواه در اراک
- مبعلی: همه بازیهای لیگ برتر را به دقت رصد کردهایم
- جلسه فنی ملی پوشان امید در نخستین روز مینی کمپ اراک
- برگزاری نشست هماهنگی تورنمنت قرقیزستان
- بازدید اعضای تیم از محل ورزشگاه بازی با روسیه
- برگزاری نخستین تمرین تیم ملی امید در قرقیزستان
- ورود کاروان تیم ملی امید به قرقیزستان
- بازیکن استقلال به تیم ملی امید دعوت شد
- 23 بازیکن در لیست روانخواه برای تورنمنت قرقیزستان
- سپاهان هم مثل ذوب آهن مقابل امیدهای ایران متوقف شد
- احمدی: هر سه حریف باید از تیم ملی امید بترسند
- برگزاری جلسه فنی تیم ملی امید با حضور بازیکنان
- دعوت از بازیکن خیبر برای حضور در اردوی تیم ملی امید
با خودباوری ازبکستان را غافلگیر کردیم

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال اکبر محمدی با بیان این موضوع اظهار داشت:خوشبختانه شاهد بازی خوبی از تیم امید بودیم. باید بپذیریم که در گروه بسیار سختی قرار داریم که به نظر من سخت ترین گروه این رقابت ها است. ما در اولین بازی مقابل قهرمان دوره قبل به میدان رفتیم و در دومین بازی برابر کره جنوبی قهرمان بازی های آسیایی جاکارتا قرار می گیریم همچنین تیم چین هم نشان داد به هیچ وجه دست و پا بسته نیست و به سختی در دقایق پایانی مقابل کره جنوبی مغلوب شد. بر این اساس بازی های ما بسیار سخت و فشرده خواهد بود.
محمدی اضافه کرد:فراموش نکنیم که اولین بار بود تیم ما با این ترکیب بازی می کرد. صیادمنش را کلا در دو بازی در اختیار داشتیم ، کریم زاده ، دهقانی و و نجاریان هم دومین بازی خودشان را انجام می دادند و حبیب فرعباسی برای اولین بار در ترکیب قرار گرفت. با اینهمه دیدیم که نسبت به بازی چند ماه پیش مقابل همین ازبکستان بیش از 70% تغییر داشتیم. بر این اساس به نظر من شروع خوبی داشتیم .
رئیس کمیته جوانان فدراسیون فوتبال همچنین گفت:بازیکنان ما در دمای 30 درجه سانتیگراد و با رطوبت 70 تا 80% بازی کردند آن هم با فشار زیاد و پرس حریف. طبیعی است که در نیمه دوم تحلیل رفتیم اما در نیمه اول موقعیت های خوبی خلق کردیم ، فرصت های مسلم گل زنی داشتیم و حتما می توانستیم تیم برنده بازی باشیم. ازبکستان روی یک اشتباه فردی صاحب ضربه پنالتی شد. کادر فنی در نیمه دوم با یک تعویض مناسب جریان بازی را تغییر داد ، موفق به زدن گل تساوی شدیم و باز هم می توانستیم گل های بعدی را بزنیم که فرصت ها از دست رفت. یکی از شاخصه های خوب برنامه تیم امید زودتر آمدن به تایلند بود که باعث شد به شرایط عادت کنیم و دیدیم که میزان دوندگی بیشتری نسبت به حریف داشتیم و در واقع ازبکستان را غافلگیر کردیم چرا که آنها انتظار چنین نمایشی را از تیم ما نداشتند.
محمدی در پایان گفت:مسئله مهم این است که بچه های ما به خودباوری رسیدند و کادر فنی هم نقاط ضعف تیم خودمان همچنین کره جنوبی را به خوبی شناسایی خواهد کرد. از همه عزیزان ، اهالی فوتبال ، کارشناسان و اصحاب رسانه درخواست می کنم انرژی مثبت خودشان را از راه دور به این تیم تزریق کنند و یاور این مجموعه باشند تا بتوانیم در بازی های بعدی عملکردی بهتر از این داشته باشیم.



