تعداد بازدید: ۱۷۸۴
کد خبر: ۵۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴

صانعی: ترکیب اصلی تیم پس از مسابقات امید و جوانان سال آینده انتخاب می‌شود

سرمربی تیم فوتسال زیر 20سال ایران تاکید دارد: شرکت در تورنمنت بزرگسالان تایلند فرصت بسیار خوبی است و برای تجربه اندوزی در این مسابقات حاضر خواهیم شد.

صانعی: ترکیب اصلی تیم پس از مسابقات امید و جوانان سال آینده انتخاب می‌شود

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، علی صانعی در ابتدا درباره اردوی فعلی تیم فوتسال زیر 20سال گفت: بازیکنانی که به این اردو دعوت شدند از لیگ برتر جوانان، لیگ دسته یک جوانان و لیگ منطقه‌ای جوانان و امید هستند. در واقع 150 بازیکن را بررسی کردیم و حدود 40 الی 50 بازیکن برتر را انتخاب و به اردو دعوت کردیم تا با برگزاری اردو و بازی های تدارکاتی آنها را بیشتر بشناسیم و از دل این بازیکنان 30 بازیکن را انتخاب و کارهای اصلی برای مسابقات مقدماتی زیر 20 سال آسیا که مهرماه سال آینده برگزار می‌شود را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: البته پس از انتخاب 30 بازیکن، بازهم بخش انتخاب بازیکنان برایمان به پایان نمی‌رسد، بلکه در بازی های لیگ مجددا همین 30 نفر را به انضمام بازیکنانی که امسال زیر نظر گرفته بودیم، بازهم زیر ذره بین خواهیم برد. در واقع تا پیش از شروع مسابقات مقدماتی آسیا این فرصت را خواهیم داشت که یک بار دیگر لیگ امید و جوانان سال آینده را ببینیم تا اگر بازیکنی بتواند خود را نشان بدهد، به تیم دعوت کنیم.

صانعی تصریح کرد: بنابراین تیم اصلی را زمانی تشکیل خواهیم داد که لیگ های امید و جوانان در همه رده ها در سال آینده به اتمام رسیده باشد. به این نکته هم باید توجه کرد که 40 ، 50 بازیکن فعلی انتخاب شده همگی کمتر از رده سنی امید و متولدین 79/10/11 به بالا هستند و حتی بازیکنان متولد سال 81 و حتی 82 هم داریم. اگر بازیکن رده سنی امید انتخاب کنیم شاید تیم بهتری داشته باشیم، اما در سال بعدی به مشکل بر می‌خوریم. پس بازیکنانی را انتحاب می‌کنیم که تا 2 سال دیگر هم زیر 21 سال باشند.

سرمربی تیم فوتسال زیر 20 سال ایران درباره شرکت تیمش در تورنمنت رده سنی بزرگسالان تایلند گفت: در این تورنمنت تیم‌هایی حضور دارند که برخی از آنها نزدیک به یک الی دو سال در اردو هستند و از مربیان سطح بالایی استفاده می‌کنند. ضمن اینکه خودشان را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا و کسب سهمیه جام جهانی آماده کرده اند. پس کاملا آماده هستند تا در بالاترین سطح فوتسال آسیا به رقابت پردازند.

صانعی تاکید کرد: به هرحال با این تیم ها به رقابت خواهیم پرداخت، در حالی که تیم ما هنوز در مرحله انتخاب بازیکن است و هنوز 20 بازیکن نهایی خود را هم نشناخته است. بدون شک اگر به طور مثال پنج ماه دیگر در چنین تورنمنتی شرکت می‌کردیم، برای ما بسیار ایده‌آل تر بود اما نمی‌توانیم از این تورنمنت به آسانی بگذریم، چراکه باتوجه به شرایط اقتصادی احتمال اینکه بتوانیم در آینده در چنین تورنمنت سطح بالایی شرکت کنیم، بسیار کم است.

وی افزود: حضور در این تورنمنت افتخار و تجربه بسیار بزرگی برای بازیکنان جوان است و کسب تجربه مقابل بازیکنانی که برای مدت یکی دوسال در اردو بودند و چندین سال در کنار هم بازی کردند، فرصت بسیار خوبی است. ما در حال حاضر توقع زیادی از این بازیکنان و به خصوص برای نتیجه‌گیری در این تورنمنت نداریم. هدف ما تجربه اندوزی برای حضور پرقدرت در بازی‌های سال آینده است.

566
قاب خاطرات
566
گزارش تصویری
566
ویدئوها
566
آخرین اخبار

اعلام حمایت دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن از تیم مل در آستانه مسابقات جهانی

برگزاری جلسه کمیته انضباطی برای رسیدگی به حواشی دربی

جلسات فشرده عبدی برای انتخاب بازیکن

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ برتر

اعلام برنامه مسابقات هفته های هجدهم و نوزدهم لیگ یک

آرای لیگ دسته اول صادر شد

اعلام اسامی گروه دوم انتخابی تستی تیم ملی جوانان

برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال زیر15 سال دختران

دولت و مجلس همراه ملی‌پوشان ایران‌زمین

روزنامه فدراسیون/شماره 266

566
پربازدیدترین ها

اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

ثمینی پور: کلیه ساز و کارهای تیم های ملی، برای تیم ملی فوتسال بانوان هم اجرا شد

اعلام اسامی داوران هفته چهاردهم لیگ یک

اعلام زمان و مکان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶

تیم ملی ایران با بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه شد

اعلام اسامی داوران هفته دوزادهم با داوری متفاوت در دربی

سورپرایز ویژه برای استقلال و پرسپولیس 

گزارش تصویری مجمع انتخاباتی هیات فوتبال استان مازندران

فوتبال مازندران نیازمند کنسرسیوم حمایتی است / اعتماد قاطع به خلردی مسئولیت او را سنگین‌تر می‌کند

566
566