تعداد بازدید: ۱۸۸۱
کد خبر: ۵۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۷
از معراج برای ایستادن درون دروازه رخصت گرفتم

فرعباسی:روز خوب ما نبود ، توپ ها به گل تبدیل نشد

حبیب فرعباسی سنگربان نفت مسجد سلیمان در مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا و در هر 3 بازی سنگربان اول تیم المپیک ایران بود.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال فر عباسی در خصوص حضور خودش در ترکیب تیم امید و این بازی ها گفت:ابتدا از آقای استیلی و همچنین حبیبی تشکر می کنم که نام من را در فهرست نهایی قرار دادند و به من اعتماد کردند. امیدوارم در حد توان خودم به این اعتماد پاسخ داده باشیم.
فرعباسی اضافه کرد:وقتی آن اتفاق تلخ برای معراج افتاد و مصدوم شد همه ما ناراحت شدیم. به هر حال معراج برای این تیم مدت زیادی زحمت کشید و دروازه بان اول بود. همچنین مهدی نوراللهی هم مدت هاست در اردوی تیم امید حضور دارد. وقتی کادر فنی تصمیم گرفتند به من اعتماد کنند ابتدا از معراج و مهدی که به جز هم پست بودن رفیق و دوست نزدیک هستیم رخصت گرفتم چون در این تیم از من قدیمی تر بودند و زحمت کشیدند.
دروازه بان تیم امید اضافه کرد: از کادر فنی تشکر می کنم که به من لطف داشتند و امیدوارم از عملکردم رضایت داشته باشند. تلاش کردم بهترین عملکرد را در این 3 بازی داشته باشم اما حیف که این تلاش و البته زحمت همه بچه ها منجر به صعود نشد.
فرعباسی در پایان گفت:همه بچه ها ، بازیکنان و اعضای کادر شبانه روز برای این تیم زحمت کشیدند. واقعا فقط می توان گفت حیف شد. روز ما نبود و توپ ها به گل تبدیل نشد ، در غیر اینصورت با اختلاف زیاد چین را شکست می دادیم و به مرحله بعدی می رفتیم.

ارسال نظر
قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

تصاویری از دیدار تیم‌های تراکتور ایران و شباب الاهلی امارات

برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتسال جوانان در روسیه+ عکس

حضور سرمربی تیم ملی ایران در بازی آسیایی تراکتور

تمربن ملی‌پوشان فوتسال در فضایی پرشور با میهمانان ویژه

پیروزی پر گل تیم ملی فوتبال دختران نوجوان مقابل تیم جوانان شاهین کرمان

اعلام داوران هفته نخست لیگ برتر فوتسال بانوان

گزارش تصویری جلسه امروز هیات رئیسه

صحبت های سخنگوی فدراسیون در خصوص جلسه آنلاین هیات رئیسه

حضور تیم ملی فوتسال جوانان در روسیه 

پیام تسلیت فدراسیون

پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر

تصاویری از دیدار ماشین ایستا و پرسپولیس

پس از سلام نظامی ملی‌پوشان هجمه‌های هماهنگی به تیم ملی وارد شد

بازگشت دو داور الیت به لیگ برتر

اعلام زمان بازگشت تیم ملی امید به ایران

اتفاق خوب، بالاخره مدرسه‌ای شد

اعلام نحوه ثبت‌نام آی دی کارت اصحاب رسانه در لیگ قهرمانان سطح 2 آسیا

اعلام محل برگزاری دیدارهای تیم استقلال ایران در لیگ قهرمانان سطح دو آسیا

بررسی داوری‌های روز نخست از هفته سوم لیگ برتر 

سحرخیزان: باور داشتیم صعود می‌کنیم