- روزنامه فدراسیون/شماره 247
- پیام تسلیت فدراسیون
- روزنامه فدراسیون/شماره 246
- روزنامه فدراسیون/ شماره 245
- از دیار صحرا جام زرین میخواهیم
- روزنامه فدراسیون/شماره 244
- روزنامه فدراسیون/شماره243
- اعلام نحوه ثبتنام آی دی کارت اصحاب رسانه در لیگ قهرمانان سطح 2 آسیا
- یک دستیار فنی تمامعیار روی نیمکت تیم ملی
- روزنامه فدراسیون/شماره 241
- وفاق ملی برای سربلندی فوتبال ایران
- روزنامه فدراسیون/شماره 240
- متحد و همدل بهسوی جام ملتهای آسیا
- روزنامه فدراسیون/شماره 239
- وقتی ناصر حجازی از کلاس درس به تیم ملی رفت
جباری:جای خالی امثال اسماعیلی پرنشدنی است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،علی جباری،درباره درگذشت فریبرز اسماعیلی،ملی پوش پیشین فوتبال کشور عنوان کرد:از صبح که این خبر را شنیدم غصه دار شدم.او یک انسان بااخلاق و یک بازیکن فوق العاده تکنیکی بود.در چند سال اخیر هم با بیماری دست و پنجه نرم می کرد اما همواره با روحیه بالا او را می دیدیم.
وی افزود:پس از حضور و درخشش نسل های اول باشگاه استقلال،وی جزو جوانانی بود که به جامعه معرفی شد.خاطرات زیبایی که اسماعیلی با پیراهن ملی هم در اذهان ثبت کرد فراموش نشدنی است.
جباری تصریح کرد:جای خالی امثال اسماعیلی پرنشدنی است.آنها در فضایی در فوتبال چهره شدند که امکانات امروز نبود اما در عین حال،توانایی و شایستگی خود را بارها به منصه ظهور رساندند.امیدوارم خاطرات خوشی دیروز که این عزیزان برای مردم به یادگار گذاشتند برای جوانان امروز بازگو شود تا آنها بدانند با چه مشکلاتی چنین بزرگانی در فوتبال رشد کردند.



