تعداد بازدید: ۴۷۱۹
کد خبر: ۵۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵

دکتر شهاب: پروتکل های پیشگیری از آسیب های فوتبال در اختیار باشگاهها قرار می گیرد

عضو کمیته پزشکی فدراسیون و ستاد مبارزه با کرونا در فوتبال گفت: بررسی پروتکل ها و نظارت بر اجرای مناسب در حوزه های مختلف فوتبال و فوتسال (بانوان و آقایان) مورد تاکید قرار گرفت.

دکتر شهاب: پروتکل های پیشگیری از آسیب های فوتبال در اختیار باشگاهها قرار می گیرد

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دکتر علیرضا شهاب درباره برگزاری جلسه ستاد مبارزه با کرونا در فوتبال عنوان کرد: این نشست روز گذشته با حضور دبیرکل و مسئولین فدراسیون و سازمان لیگ برگزار شد. با توجه به مثبت ارزیابی شدن روند اجرای پروتکل ها در فوتبال کشور و موفقیت اجرای آن در نخستین اردوی تیم ملی فوتسال، قرار بر این شد تا نحوه نظارت ها به صورت مستمر پیگیری و مورد ارزیابی دوره ای قرار بگیرد. همچنین بررسی پروتکل ها و نظارت بر اجرای مناسب در حوزه های مختلف فوتبال و فوتسال (بانوان و آقایان) مورد تاکید است.
وی در ادامه اضافه کرد: درخصوص برگزاری دوره ها و سمینارهای آموزشی در حوزه های پزشکی و فنی بحث و بررسی شد. تاکید دبیرکل فدراسیون بر همکاری بین بخش های مختلف از جمله سازمان لیگ، هیات ها و دیگر ارکان فدراسیون در عالی ترین سطح انجام شود. همچنین گزارش های مربوطه به صورت منظم در جلسات ستاد مبارزه با کرونا در فوتبال مورد ارزیابی قرار بگیرد و روند اجرای پروتکل های بهداشتی بعد از مسابقات لیگ مثبت ارزیابی شد.
دکتر شهاب در پایان در خصوص آسیب ها بیان کرد: با توجه به افزایش روند آسیب دیدگی ها در فوتبال در هفته های اخیر و از آنجا که بیشتر آسیب های شایع فوتبال مانند آسیب های لیگامانی زانو ، همسترینگ و مچ پا دوره بازیابی طولانی مدت از رقابت و تمرین را برای بازیکنان به همراه دارد و از این حیث بازیکنان، باشگاهها و تیم های ملی متضرر خواهند شد. در آخرین جلسه ستاد مبارزه با کرونا در فوتبال که روز گذشته (سه شنبه 10 تیرماه) برگزار و مقرر شد که پروتکل های پیشگیری از آسیب های فوتبال جهت کاهش بروز آسیب دیدگی در فوتبال، توسط کمیته پزشکی و ایفمارک به زودی تهیه و تنظیم شود و با همکاری کمیته آموزش فدراسیون در اختیار باشگاههای کشور قرار بگیرد.

ارسال نظر
247
قاب خاطرات
247
گزارش تصویری
247
ویدئوها
247
آخرین اخبار

عیادت رئیس دپارتمان داوری از سیدرضا غیاثی

آمادگی کامل پیش از نخستین بازی دوستانه برابر لهستان

ترکیب تیم ملی امید مقابل قرقیزستان

تصاویر تمرین امروز صبح ملی پوشان ساحلی

نکات متفاوت کادرفنی در بازی‌های تدارکاتی

رونمایی از البسه داوری و تجلیل از پیشکسوتان هیات فوتبال تهران

فدراسیون فوتبال کشورمان با سطح طلایی در فوتبال پایه معرفی شد

گزارش تصویری تمرین صبح تیم ملی ایران در العین

ادامه تمرینات تیم ملی برای فینال تورنمنت العین

شهرزاد مظفر؛ رهبر مقتدر فوتسال بانوان ایران در مسیر اولین جام جهانی

247
پربازدیدترین ها

صعود تیم ملی فوتسال به فینال

تکنیک و تاکتیک ناب یوزان پابرهنه ایرانی بر بام قاره‌ی کهن

گزارش تصویری از بازدید قائم‌مقام وزیر کشور و معاون امنیتی و انتظامی از مرکز ملی فوتبال

تمرین نخست تیم ملی فوتسال بانوان در مانیل برگزار شد

تصاویری از شب فوتبالی رییس‌جمهور پزشکیان در کنار تیم‌های ملی فوتبال، امید و فوتسال بانوان از نگاه لنز علی زینلی

رای اصلاحی کمیته استیناف

ورود کاروان تیم ملی امید به قرقیزستان

اعلام اسامی داوران هفته دوازدهم لیگ یک

ایران به فینال تورنمنت العین رسید

قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی

247
247