- اعلام اسامی ۶دیدار مرحله یکهشتم نهایی جامحذفی
- ناظر ویژه انضباطی به دو کمک داور ویدئویی اضافه شد
- جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی/تاکید اینفانتینو بر مباحث مطرح شده در فینال کافا
- فوتبال بانوان فراتر از نتیجه، نزدیکتر به آینده
- آزمون وفاداری به قوانین بینالمللی فوتبال
- استفاده همهجانبه از ظرفیت دیپلماسی ورزشی
- رئیس فدراسیون در مراسم بهترینهای فیفا ۲۰۲۵ در دوحه شرکت کرد
- از خبرورزشی تا ایران ورزشی؛ روایت ماندگاری کلمه روی کاغذ
- امیدها در اندیشه موفقیت؛ بذر امید را بکارید!
- ستون فردای تیم ملی همینجاست
- در سرمای یخبندان اردیبل، فوتبال گرمای کودکان است
- دعوت ۲ بازیکن جدید به مینی کمپ تیم ملی امید
- حضوری که دیده شد، حتی بدون صعود
- توجه ویژه دنیا به دختران فوتسال ایران
- از جام جهانی تا تورنمنت جهانی
نبی: استقبال استثنایی مربیان ایرانی مایه مباهات است
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی محمد نبی،دبیرکل فدراسیون فوتبال در مراسم افتتاحیه وبینار دانش افزایی مربیان با حضور آرسن ونگر،چهره نامدار مربیگری فوتبال جهان عنوان کرد:به همه عزیزان حاضر در وبینار خیر مقدم عرض می کنم.بسیار خوشحالیم امروز در جمع مان آقای آرسن ونگر را داریم که از مفاخر مربیگری فوتبال در جهان هستند و امیدواریم با برگزاری چنین مراسمی شاهد رشد و ارتقا فنی مربیان زحمتکش فوتبال کشورمان باشیم.
وی ادامه داد:به گواه کنفدراسیون فوتبال آسیا،فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای پیشتاز در امر آموزش مربیگری(چه از نظر کیفی و چه کمی)است.کمیته آموزش در طی سنوات گذشته موفق به آموزش به 35000 مربی در سطوح و زمینه های مختلف شده است.امروز هم باعث افتخار است در ادامه آموزش ها در خدمت یکی از برجسته ترین مربیان جهان آقای آرسن ونگر هستیم.در جمع مربیان ایرانی حاضر در وبینار جمع زیادی از آنها از لژیونرهای موفق و نامی فوتبال ایران هم در سال های نه چندان دور بودند و این موضوع که همه در دهکده جهانی و عصر ارتباطات می توانیم دور هم جمع شویم اتفاق مهمی محسوب می شود.
نبی افزود:مایه مباهات است که شاهد استقبال استثنایی مربیان شایسته فوتبال کشور از وبینار دانش افزایی مربیان هستیم.به طور حتم برگزاری چنین دوره هایی در دستور کار فدراسیون فوتبال قرار دارد و تداوم این مسیر با همراهی خانواده بزرگ مربیگری فوتبال کشور میسر خواهد بود.بار دیگر خیر مقدم عرض می کنم و امیدوارم مربیان بادانش کشورمان در مراحل آتی فعالیت خود موفق باشند.از تلاش های کمیته محترم آموزش آقایان ماجدی و جباری و سایر مبادی ذيربط در این خصوص در روابط بین الملل،بخش آی تی، در فدراسیون فوتبال هم کمال سپاس را دارم.




