- هدف من این است که بهترین بازیکن جهان شوم/ برای بازی مقابل برزیل هیجان دارم
- انتصاب سرپرست کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون
- وداع با سیم خاردار فوتبال ایران
- گزارش تصویری مراسم تجلیل از بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا
- برگزاری سومین جلسه کمیته آموزش فدراسیون در سال ۱۴۰۴
- ایران و مراکش در گروه مرگ مسابقات فوتسال همبستگی کشورهای اسلامی
- دعوت سرمربی تیم ملی از خبرگان فوتبال برای حضور در «پک» و تبادل نظر
- مظفر: حضور در این رویداد را تجربهای ارزشمند و افتخارآفرین برای فوتسال زنان ایران می دانم
- برگزاری اردوی تیم ملی فوتسال بزرگسال بانوان
- حضور مظفر در همایش سالیانه فیفا؛ افتخاری دیگر برای فوتسال بانوان ایران
- بیانیه فدراسیون
- تشریح جزئیات جلسه مهم امروز کمیته امور استان ها
- جلسه سرمربی و مدیران تیم ملی امید با رئیس فدراسیون
- اعلام آنالیز رسمی کمیته داوران درباره صحنه دیدار ذوب آهن و فولاد خوزستان
- مظفر: پیروزی برابر روسیه گامی بزرگ در مسیر آمادهسازی برای جام جهانی بود
نبی: استقبال استثنایی مربیان ایرانی مایه مباهات است
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی محمد نبی،دبیرکل فدراسیون فوتبال در مراسم افتتاحیه وبینار دانش افزایی مربیان با حضور آرسن ونگر،چهره نامدار مربیگری فوتبال جهان عنوان کرد:به همه عزیزان حاضر در وبینار خیر مقدم عرض می کنم.بسیار خوشحالیم امروز در جمع مان آقای آرسن ونگر را داریم که از مفاخر مربیگری فوتبال در جهان هستند و امیدواریم با برگزاری چنین مراسمی شاهد رشد و ارتقا فنی مربیان زحمتکش فوتبال کشورمان باشیم.
وی ادامه داد:به گواه کنفدراسیون فوتبال آسیا،فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای پیشتاز در امر آموزش مربیگری(چه از نظر کیفی و چه کمی)است.کمیته آموزش در طی سنوات گذشته موفق به آموزش به 35000 مربی در سطوح و زمینه های مختلف شده است.امروز هم باعث افتخار است در ادامه آموزش ها در خدمت یکی از برجسته ترین مربیان جهان آقای آرسن ونگر هستیم.در جمع مربیان ایرانی حاضر در وبینار جمع زیادی از آنها از لژیونرهای موفق و نامی فوتبال ایران هم در سال های نه چندان دور بودند و این موضوع که همه در دهکده جهانی و عصر ارتباطات می توانیم دور هم جمع شویم اتفاق مهمی محسوب می شود.
نبی افزود:مایه مباهات است که شاهد استقبال استثنایی مربیان شایسته فوتبال کشور از وبینار دانش افزایی مربیان هستیم.به طور حتم برگزاری چنین دوره هایی در دستور کار فدراسیون فوتبال قرار دارد و تداوم این مسیر با همراهی خانواده بزرگ مربیگری فوتبال کشور میسر خواهد بود.بار دیگر خیر مقدم عرض می کنم و امیدوارم مربیان بادانش کشورمان در مراحل آتی فعالیت خود موفق باشند.از تلاش های کمیته محترم آموزش آقایان ماجدی و جباری و سایر مبادی ذيربط در این خصوص در روابط بین الملل،بخش آی تی، در فدراسیون فوتبال هم کمال سپاس را دارم.




