تعداد بازدید: ۵۲۷۴
کد خبر: ۶۳۰۳
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵

در چنین روزی/روز وداع با پاطلایی فوتبال ایران

13 سال پیش در چنین روزی، ملی پوش پیشین فوتبال کشورمان که به پاطلایی مشهور بود دارفانی را وداع گفت.

در چنین روزی/روز وداع با پاطلایی فوتبال ایران

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،حميد شيرزادگان سال ‪ ۱۳۲۰‬در محله سنگلج تهران به دنيا آمد. فوتبال را از سال‌هاي ابتدايي دهه ‪ ۳۰‬در تيم‌هاي زير گروه شاهين مثل كولاك و سيمرغ آغاز و در سال ‪ ۱۳۳۶‬براي اولين بار در تركيب تيم بزرگسالان شاهين حضور يافت.
درخشش فوق‌العاده در تيم شاهين و زير نظر تعاليم اخلاقي مرحوم دكتر عباس اكرامي باعث شد تا درهاي فوتبال ملي در سال ‪ ۱۳۳۸‬به روي وي باز شود."شيرزادگان" ‪ ۱۸‬ساله با تيم ملي فوتبال به هندوستان رفت و از آن پس تا سال ‪ ۱۳۴۸‬مهاجم اول تيم ملي بود.او در ‪ ۱۴‬مسابقه ای كه با پيراهن تيم ملي فوتبال ايران به ميدان رفت، ‪ ۹‬گل به ثمر رساند.

در چنین روزی/روز وداع با پاطلایی فوتبال ایران
شيرزادگان در سال‌هاي دهه ‪ ۵۰‬سرمربي تيم نفت تهران بود. تيمي كه از وجود مايلي كهن، فرزام نيا و... به عنوان بازيكن بهره مي‌برد.
بازيكن افسانه‌اي فوتبال ايران در دهه چهل ،مهر ماه سال 1386 و با حضور جمع زیادی از همبازیانش خداحافظي خاطره انگيزي در ورزشگاه شهيد شيرودي تهران داشت.

خاطره کاپیتانی زنده یاد حمید شیرزادگان پس از شادروان پرویز دهداری کاپیتان تیم فوتبال شاهین بود .او نخستین بار، روز چهارشنبه 2 بهمن 1342 در بازی دوستانه با تیم فوتبال قدرتمند ترنشین چکسلواکی کاپیتان تیم شاهین شد و در دقیقه چهاردهم نیز از روی نقطه پنالتی , یکی از دو گل شاهین را بثمر رساند . این بازی پس از دیدار برگشت تیمهای ایران و عراق در چهارچوب رقابتهای انتخابی المپیک توکیو برگزار شد که به مصدومیت کاپیتان دهداری از ناحیه کلیه انجامیده بود. شیرزادگان چند روز پس از بازی در هفته نامه کیهان ورزشی اعلام کرد از کاپیتانی شاهین خوشحالم اما , امیدوارم این اخرین بار باشد که شما مرا کاپیتان شاهین می نامید و هر چه زودتر پرویز دهداری که در واقع ستون اصلی تیم ماست به شاهین بازگردد.

در چنین روزی/روز وداع با پاطلایی فوتبال ایران

بیوگرافی

نام : حمید شیرزادگان
تولد : 18 اسفند 1319 (سنگلج - تهران )
وفات : 6 مهر 1386 ( بیمارستان آپادانا - تهران )

* مرد سال فوتبال 1341

* سیزده سال رکوردار گلزنی در فوتبال تهران و ایران

* ۸ سال حضور ملی و ۱۴ بازی ملی در دهه چهل شمسی

* قهرمان مسابقات باشگاههای تهران و جام حذفی با شاهین

261
قاب خاطرات
261
گزارش تصویری
261
ویدئوها
261
آخرین اخبار

اعلام ترکیب تیم ملی ایران برابر ازبکستان

مظفر: با چهار ماه زمان مقابل برزیل و ایتالیا با تمام وجود ایستادیم

توسعه فوتبال از استان‌ها شکل می‌گیرد

اعلام رای دستور موقت تماشاگران تیم گهر زمین و کارلوس سانز بازیکن مس سونگون

روزنامه فدراسیون/شماره 261

تصاویری از تمرین تیم ملی بانوان

هماهنگی، محور اصلی تمرین امروز بانوان در تاشکند

فوتبال مازندران نیازمند کنسرسیوم حمایتی است / اعتماد قاطع به خلردی مسئولیت او را سنگین‌تر می‌کند

رئیس هیأت فوتبال مازندران: توسعه فوتبال استان نیازمند همدلی و نقد سازنده است  

صدور دستور موقت برای باشگاه شهرداری نوشهر

261
پربازدیدترین ها

پیام نوجوانان ایران برای بازی نهایی: آماده صعود با صلابت هستیم

ایران با بازگشت رویایی مقابل فلسطین صدرنشینی را حفظ کرد

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

اعلام اسامی داوران هفته یازدهم لیگ برتر

برتری لبنان مقابل هند در حضور اعضای تیم ایران

روزنامه فدراسیون/شماره۲۵۴

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ یک

انتشار پوستر دیدار ایران - پاناما

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتسال پیش از دیدار برابر ایتالیا

261
261