تعداد بازدید: ۲۴۹۸
کد خبر: ۶۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲

هاشمیان:لغو بازی مقابل مالی تاثیری در کار تیم ملی نداشت

مربی تیم ملی فوتبال گفت: بازیکنان با انگیزه و پشتکار خوبی تمرینات را در اردوی آماده سازی انجام دادند.

هاشمیان:لغو بازی مقابل مالی تاثیری در کار تیم ملی نداشت

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، وحید هاشمیان، مربی تیم ملی درباره شرایط بازیکنان در اردوی آماده سازی عنوان کرد:خوشبختانه توانستیم بعد از ماهها اردوی بسیار خوبی را برگزار کنیم. همانطور که همه می دانیم به دلیل شیوع ویروس کرونا بازیهای رسمی مقدماتی جام جهانی 2022 لغو شد و این باعث شد تا حدود 11 ماه بازیکنان کنار یکدیگر قرار نگیرند و برهمین اساس بازیهای دوستانه ای نیز برگزار نشد.
وی در ادامه اضافه کرد: با توجه به تغییر کادر فنی و حضور دراگان اسکوچیچ در تیم ملی، اردوی ازبکستان را برگزار کردیم. در این اردو سرمربی تفکرات خود را به بازیکنان جدید انتقال داد. علاوه بر آن باعث شد بچه ها روحیه خیلی خوبی به دست بیاورند. در اردوی ازبکستان اتحاد تیمی و همبستگی زیادی را از بازیکنان شاهد بودیم. همچنین مسابقه دوستانه برابر ازبکستان یک بازی مناسب برای کادر فنی بود که به شناخت بیشتر بازیکنان، انتقال ایده های جدید و مرور تمرینات تازه منجر شد. خوشبختانه بازیکنان به خوبی از عهده تمرینات برآمدند. بعد از آنالیز بازی برابر ازبکستان به نکات مهمی درخصوص بازیکنان پی بردیم. بدون تردید روی نقاط ضعف و قوت تیم در بازیهای آینده تیم ملی بیشتر کار خواهیم کرد.
مربی تیم ملی درباره اردوی آنتالیا گفت:بعد از ازبکستان به ترکیه آمدیم ، شرایط آب و هوایی خوبی در این جا حاکم بود. همچنین زمین تمرین بسیار خوبی میزبان برایمان فراهم کرده بود. بازیکنان با انگیزه و پشتکار خوبی تمرینات را انجام دادند و متاسفانه به دلیل اینکه چند بازیکن تیم حریف دچار بیماری کرونا شدند که امیدوارم به زودی این بازیکنان بهبود یابند، این بازی لغو شد، ولی تاثیری در کار ما نداشت. کادر فنی همان برنامه تمرینی که پیش بینی شده بود را انجام داد. گفتگوهای اختصاصی با بازیکنان، مرور فیلم بازی که به خوبی برگزار شد
هاشمیان اضافه کرد: امروز که آخرین روز از اردوی آماده سازی ما در آنتالیا است یک تمرین بسیار خوب و مفیدی را انجام خواهیم داد. شاهد این هستیم که بازیکنانی که در این اردو بودند، روحیه بسیار شاد و پیروزی طلبی دارند. نکات بسیار خوبی را کسب کردیم که در آینده از آن استفاده خواهیم کرد.
مربی تیم ملی در پایان گفت: از تمام هموطنان عزیزم و هواداران تیم ملی آرزو می کنم با رعایت پروتکل ها از خطر ابتلا به این بیماری دور شوند و در برابر این بیماری از خود مراقبت کنند. همچنین از کادر درمان که شبانه روز در این ماهها زحمات زیادی کشیده اند، تشکر می کنم.

250
قاب خاطرات
250
گزارش تصویری
250
ویدئوها
250
آخرین اخبار

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال دختران زیر ۱۸ سال

برگزاری تمرینات تیم ملی فوتبال دختران زیر 18 سال

اعلام اسامی داوران یک شانزدهم جام حذفی با حضور ویژه VAR

پیروزی تیم ملی امید مقابل بحرین در تورنمنت ماناس

جعفری 20 بازیکن را به خط کرد

هیچ دیداری در هند برای ما آسان نیست/ مقدماتی اولین گام از اهداف بزرگ ماست

مظفر: دو بازی دوستانه اخیر بهترین محک برای تیم بود

پیروزی 6 بر یک تیم ملی فوتسال بانوان مقابل نیوزیلند در دیدار تدارکاتی

ترکیب تیم ملی امید مقابل بحرین

صدور آرای استیناف

250
پربازدیدترین ها

تمرین نخست تیم ملی فوتسال بانوان در مانیل برگزار شد

اعلام اسامی داوران هفته دوازدهم لیگ یک

قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی

ایران به فینال تورنمنت العین رسید

شهرزاد مظفر؛ رهبر مقتدر فوتسال بانوان ایران در مسیر اولین جام جهانی

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل‌ کیپ‌وِرد

از کیش تا احمد آباد؛ رویای یوز‌های نوجوان در راه است

کلیپ تمرین صبح ساحلی بازان

تیم ملی فوتسال بانوان ایران راهی مانیل شد

شکست امیدهای ایران از روسیه در نخستین بازی ماناس کاپ

250
250