- برنامهریزی و نظم برای آمادگی تیم ملی
- حضور سرمربی و مدیر تیم ملی جوانان ایران در تبریز
- تیر به سمت فوتبال!
- احترام و اقتدار نیاز امروز فوتبال ایران
- رسالت همهجانبه برای ارتقا سطح هواداری
- یک نفر شجاعت به خرج بدهد!
- باید مراقب فوتبال باشیم
- هواداری تمرینی برای بلوغ جمعی
- بیانیه کمیته انضباطی
- اعلام اسامی ۶دیدار مرحله یکهشتم نهایی جامحذفی
- ناظر ویژه انضباطی به دو کمک داور ویدئویی اضافه شد
- جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی/تاکید اینفانتینو بر مباحث مطرح شده در فینال کافا
- فوتبال بانوان فراتر از نتیجه، نزدیکتر به آینده
- آزمون وفاداری به قوانین بینالمللی فوتبال
- استفاده همهجانبه از ظرفیت دیپلماسی ورزشی
برگزاری نشست اعضای هیات رئیسه فدراسیون

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، جلسه اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال صبح امروز با حضور حیدر بهاروند،مهدی محمد نبی، محمود اسلامیان،علی کفاشیان،عبدالکاظم طالقانی،محمود شیعی،فریدون اصفهانیان،هدایت ممبینی و لیلا صوفی زاده در دفتر ریاست فدراسیون برگزار شد.
در ابتدای این نشست،سرپرست فدراسیون به مسیر قانونی طی شده درباره اساسنامه طی 6 ماه گذشته اشاره کرد و از تلاش های موثر و ارزشمند اعضای مجمع،هیات رئیسه،دبیرکل،کمیته حقوقی و تدوین مقررات و دپارتمان بین الملل و همچنین ارائه طریق وزارت ورزش و جوانان و دیگر سازمان های ذیربط تقدیر کرد.
بهاروند در این باره عنوان کرد:خوشبختانه پیش نویس اساسنامه و مقررات انتخاباتی واصل گردید و می بایست جلسه مجمع عمومی به منظور تصویب اساسنامه و مقررات انتخاباتی و متعاقبا مجمع انتخاباتی نیز تعیین و برگزار شود.
در ادامه موارد ذیل به تصویب اعضای هیات رییسه رسید؛
1_ اساسنامه،مقررات انتخاباتی و دستور العمل برگزاری مجمع مورد تایید اعضای هیات رییسه قرار گرفت و مقرر شد در موعد زمانی مقرر به فیفا ارسال گردد.
2_دستور جلسه مجمع عمومی درباره تصویب اساسنامه، مقررات انتخاباتى ،دستورالعمل برگزاري مجمع و انتخاب اعضاي كميته هاي انتخاباتي و سایر موارد مورد تصویب قرار گرفت.
3_با توجه به شدت شیوع ویروس کرونا برگزاری مجمع عمومی به صورت مجازی در روز شنبه 8 آذر 99 در اولویت قرار گرفت و در صورت عادی شدن شرایط با رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی مجمع به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
4_دبیرخانه مجمع با توجه به مفاد مواد 27 و 28 اساسنامه فعلی، نسبت به صدور اطلاعیه رسمی و همچنین ارسال دعوتنامه و کلیه مدارک به اعضا مجمع اقدام خواهد کرد.بدیهی است به منظور سهولت در فرآیند انجام امور اداری مجمع،از طریق سامانه الکترونیک مجمع نسبت به ارسال کلیه مدارک اقدام و ملاک عمل خواهد بود.




