فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

تعداد بازدید: ۲۵۱۱
کد خبر: ۶۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷

توضیحات مسول امور حقوقی فدراسیون

مسول امور حقوقی فدراسیون فوتبال توضیحاتی ارائه کرد.


به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،دکتر صفی اله فغانپور،مسول امور حقوقی فدراسیون به جهت تنویر افکار عمومی پیرامون موضوع چک مطرح شده مربوط به سید علی اصغر مومنی،داور بین المللی و فریدون اصفهانیان سرپرست کمیته داوران در برنامه فوتبال برتر عنوان کرد:در سال 1397،فریدون اصفهانیان جهت خرید یک قطعه زمین در شهرستان چالوس اقدام می کند که با کمک سید علی اصغر مومنی،زمین را جهت خرید انتخاب می کند.زمین متعلق به حسین احسانی بوده که مهدی فرد نیکوئیان جهت فروش آن وکالت داشته است.
وی ادامه داد:از اصفهانیان خواسته می شود مبلغ معامله را به حساب فرد فروشنده واریز کند که وی می گوید من زمانی پول را واریز می کنم که سند به نام اینجانب منتقل شود.طرفین توافق می کنند که آقای اصفهانیان مبلغ 100 میلیون تومان پول به حساب سید علی اصغر مومنی واریز کند و مومنی یک فقره چک جهت تضمین به اصفهانیان بدهد تا پس از معامله و انتقال سند چک به مومنی عودت داده شود.
مسول امور حقوقی فدراسیون افزود:فریدون اصفهانیان در مورخ 97/4/11طی سند شماره 20338111 از حساب خود در بانک رفاه کارگران با کد 9704110131691750 برای بانک مهر اقتصاد آقای مومنی حواله می گیرد و طی شماره ساتنا 7205803902800016678600 به حساب مومنی ملبغ یکصد میلیون تومان واریز می کند.
وی ادامه داد:در همان سال 1397،علی اصغر مومنی یک فقره چک بدون به تاریخ به شماره 073092 مربوط به بانک سرمایه چالوس را جهت تضمین مبلغ یکصد میلیون تومان در وجه فریدون اصفهانیان بابت خرید زمین صادر می کند و آنرا تحویل احمدی یکی از کارکنان دپارتمان داوران می دهد که به دست اصفهانیان رسیده شود.حسب پرینت بانکی اخذ شده،چک های ماقبل و مابعد موردنظر در بانک محال علیه پاس شده ولی چک شماره 073092 به بانک ارائه نشده است.
فغانپور افزود:با توجه به موارد فوق الذکر چک موردنظر در سال 1397 توسط سید علی اصغر مومنی در وجه فریدون اصفهانیان جهت تضمین خرید زمین صادر شده و نشر و پخش این خبر صرفا یک شیطنت بوده و همچنین یک کار شخصی بین افراد فوق بوده است و هیچ ارتباطی به فدراسیون فوتبال یا کمیته داوران نداشته و ندارد.بر این اساس قطعا با مسببین این امر که با سو نیت مبادرت به انتشار چک و خبرسازی علیه کمیته داوران فدراسیون فوتبال کرده اند اقدام قضایی صورت خواهد گرفت.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

حضور ملی‌پوشان فوتبال بانوان در حرم امام رضا (ع)

گزارش تصویری از ورود تیم ملی فوتبال بانوان به مشهد

ورود تیم ملی فوتبال بانوان به مشهد

کاروان تیم ملی فوتبال بانوان راهی مشهد شد

گزارش تصویری اعزام تیم ملی فوتبال بانوان ایران به مشهد

گفت و گو با سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان

اعلام زمان رقابتهای تیم ملی در تورنمنت کافا

نماد امید و ایستادگی در زمین فوتبال

برگزاری دوره های آموزشی فوتبال در استانهای کشور

اعلام آرای استیناف

پربازدیدترین ها

پیام تسلیت فدراسیون

نماد امید و ایستادگی در زمین فوتبال

گزارش تصویری اولین تمرین تیم ملی فوتبال امید

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان

تاج: در مسابقات ساحل عاج شرکت می‌کنیم

برگزاری مراسم بزرگداشت فرماندهان و دانشمندان شهید و گرامیداشت شهدای ورزشکار در وزارت ورزش و جوانان

گزارش تصویری سومین روز از تمرین تیم ملی فوتبال امید

کاروان مقاومت در راه امان

23 بازیکن به خط شدند