تعداد بازدید: ۱۹۱۷
کد خبر: ۶۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
یادداشت

این قطار ایستادنی نیست

سرپرست فدراسیون فوتبال در یادداشتی پیرامون روزهای دشوار مقابله با ویروس کرونا و ادامه مسیر فوتبال در کشورمان نکاتی را مطرح کرده است.

این قطار ایستادنی نیست

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،حیدر بهاروند،سرپرست فدراسیون در یادداشتی که در شماره چهارم مجله فدراسیون منتشر شده آورده است:

لحظات سخت مقابله با کرونا در شرایطی در سرتاسر جهان طی می شود که فوتبال ایران فعالیت پرشتاب خود را در عرصه های مختلف ملی و باشگاهی ادامه می دهد.
حکایتی که پیام روشنی در پی دارد و آن روایت مستندی از پویایی و زنده بودن فوتبال در این مرز و بوم است، موضوع مهمی که در پی همدلی،همکاری و همبستگی خانواده فوتبال رنگ عملیاتی به خود گرفت و هیجان میدان های پرزرق و برق در این روزهای دشوار هدیه این جماعت به میلیون ها علاقمند شد.
اینچنین فوتبال بار دیگر وظایف خود را در حوزه های مختلف به درستی انجام داد و در سه مقوله ملی، باشگاهی و اجرایی بدون توقف مسیرش را پیمود.
با مشارکت باشگاهها، هیات های فوتبال، ادارات کل ورزش و جوانان، ستاد مقابله با کرونا در ورزش و سایر مراجع ذیربط 73 مسابقه در لیگ برتر، 4 بازی در جام حذفی ،73 مسابقه لیگ یک، 69 بازی در لیگ دو ،80 بازی در لیگ سه و 54 مسابقه در لیگ برتر فوتبال ساحلی به انجام رسید تا در مقوله مدیریت بحران حدنصاب جالب توجهی به ثبت برسد.
مطابق گزارش ستاد کرونا در فوتبال که طی این مدت زحمات فراوانی متحمل شد، شیوه نامه های بهداشتی مطابق استاندارهای جهانی در مسابقات به انجام رسید و حتی در برگزاری رقابت های لیگ سه پروتکل ها با جدیت و دقت زیاد به فاز اجرایی درآمد.
بلافاصله پس از پایان فصل گذشته رقابت های باشگاهی هم برنامه ریزی برای فصل جدید در فدراسیون و سازمان لیگ آغاز شد تا با بهره مندی تام و تمام از تجارب ارزشمند و ذی قیمت گذشته مسیر ماههای اخیر در فصل جدید رقابت های باشگاهی با قوت بیشتر در همه سطوح ادامه یابد.
در حوزه تیم های ملی،شاهد برپایی اردو و بازی های دوستانه تیم های ملی فوتبال و فوتسال بودیم که مطابق گزارش ها با رعایت پروتکل ها از دیدگاه فنی هم کاملا موثر و مفید قلمداد شد. اردوهای تیم های ملی نوجوانان و جوانان ایران هم با رعایت شئون مختلف پزشکی و تاکید بر حفظ سلامت کادر فنی و بازیکنان در حال برنامه ریزی و اجرا است.برنامه ریزی اردوهای دیگر ملی هم مطابق برنامه و با رعایت دقیق مباحث مرتبط پزشکی در حال انجام است.
در حوزه اجرایی هم امور جاری فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ فوتبال، سازمان لیگ فوتسال، مرکز ملی فوتبال در این مدت به جدیت پیگیری شد و از سوی دیگر، به مدد بهره مندی از ظرفیت فضای مجازی و زیرساخت های آی تی وبینارهای متعددی در حوزه داوری، فنی، رسانه، بین الملل و...با مشارکت خیل علاقمندان به انجام رسید تا حوزه آموزش هم در این ایام به مانند گذشته تداوم یابد و رابطه تعاملی فدراسیون با خانواده فوتبال حفظ شود.
شاید در روزهایی که برگزاری یک اردوی تیم ملی یا یک مسابقه باشگاهی در بسیاری از کشورهای صاحب اعتبار آرزوی بزرگی محسوب می¬شد، تداوم مسیر عادی فوتبال در کشورمان نشان داد که این رشته محبوب ورزشی تعطیل بردار نبوده و قطار آن ایستادنی نیست و نخواهد بود.

265
قاب خاطرات
265
گزارش تصویری
265
ویدئوها
265
آخرین اخبار

حضور پررنگ داوران ایرانی در بازیهای المپیک جنوب شرق آسیا

آرای لیگ برتر فوتسال اعلام شد

اعلام آرای کمیته وضعیت

برگزاری کارگاه فیزیوتراپی ورزشی در مرکز ملی فوتبال

چشمان تیز سرمربی به کوچک‌ترین اتفاقات

روزنامه فدراسیون/شماره 265

اعلام زمان و مکان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶

تصاویری از کارگاه فیزیوتراپی ویژه فیزیواتراپیست های باشگاههای لیگ

آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی جوانان

ابلاغیه کمیته اخلاق

265
پربازدیدترین ها

پیام نوجوانان ایران برای بازی نهایی: آماده صعود با صلابت هستیم

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

اعلام اسامی داوران هفته چهاردهم لیگ یک

ثمینی پور: کلیه ساز و کارهای تیم های ملی، برای تیم ملی فوتسال بانوان هم اجرا شد

اعلام زمان و مکان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶

اعلام اسامی داوران هفته دوزادهم با داوری متفاوت در دربی

تیم ملی ایران با بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه شد

265
265