- روزنامه فدراسیون/شماره254
- روزنامه فدراسیون/شماره 253
- روزنامه فدراسیون/شماره 252
- محک جدی تیم ملی به فاصله 205 روز تا جام جهانی
- روزنامه فدراسیون/شماره 251
- روزنامه فدراسیون/شماره250
- اطمینان در آخرین سنگر ایران
- روزنامه فدراسیون/شماره 249
- پیام تبریک فدراسیون به تیم ملی فوتبال قطععضو ایران در آسیا
- روزنامه فدراسیون/شماره248
- روزنامه فدراسیون/شماره 247
- پیام تسلیت فدراسیون
- روزنامه فدراسیون/شماره 246
- روزنامه فدراسیون/ شماره 245
- از دیار صحرا جام زرین میخواهیم
توسعه رسانه در دنیای امروز

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،در یادداشت مازیار مهرانی که در شماره چهارم مجله فدراسیون فوتبال منتشر شده آمده است:
بدون شک نقش رسانه در زندگی امروز بشر غیر قابل انکار و بخشی جدایی ناپذیر از زندگی اجتماعی ماست. سیر تحول و سرعت فزاینده رسانه ها به نحوی است که گاه فرصت تامل و حتی تفکر را از تولید کننده محتوای هر خبر و نظری می¬گیرد. بنابراین نمی¬توان از کنار آثار و تبعات این شتاب روز افزون در سرعت و انتقال لحظه ای پیام بی تفاوت عبور کرد. هر چند در جوامع مترقی نگاه به ابزار برقراری ارتباط و نحوه بهره گیری از آن ها با همه شتاب و فراگیری اش متفاوت است با سایرین.
در حقیقت سرعت در انتقال پیام و تنوع آن ها در رسانه های سنتی و رسانه های نوین دلیلی برای کم رنگ شدن محتوای و میزان اثر گذاری پیام ها بر خیل مخاطبانش نیست.
چه بسا این تنوع و سرعت در انتقال پیام، تولید کننده های این پیام ها را صاحب تفکری در خور این تحول و پیشرفت رسانه¬ای کرده است. اخبار، نقد و نظری گزیده و اثر گذار، با کم ترین تفصیل و گاه بدون تفسیر و این رویکرد درست نقطه مقابل دنیای گذشته ماست.
روزگاری که توسعه رسانه را در شاخ و برگ دادن به اخبار و تفاسیر می¬دیدیم. در دنیای امروز نگاه جدید به رسانه و توسعه رسانه ها ذائقه مخاطبان را هم عوض کرده است. مخاطبانی کم حوصله اما کنجکاو در پرسه زنی در دنیای عجیب و نامحدود رسانه ای، دنیایی که با نگاهی بدبینانه حتی زندگی بشر را تحت تاثیر خود قرار داده و آنها را بندگانی معتاد و محتاج به خود کرده است. در دنیای امروز هر فردی صاحب یک رسانه و تولید کننده پیام هایی با اهدافی متفاوت و مخاطبان خاص خود است. رسانه ها، سردبیران و خبرنگاران که در جذب مخاطب و تاثیر بر آنها از رسانه های سنتی و حرفه¬ای های پر ادعا پیشی گرفته اند.
با این وجود نباید از نظر دور داشت که توسعه رسانه در دنیای امروز بی آسیب هم نبوده به خصوص در جوامعی که ابزار پیشرفته و تکنولوژی روز را وارد کرده¬اند اما از فرهنگ آن هیچ نمی دانند.
آن چه ما دنباله روهای تکنولوژی و ابزارهای مدرن رسانه¬ای در دنیای امروز باید بدانیم و به آن توجه کنیم، ایجاد و تحکیم فرهنگ استفاده صحیح از این وسایلی است که نام آنها را رسانه های نوین می¬گذاریم. باید بدانیم سرعت و گستره نامحدود ما در برقراری ارتباط نباید عاملی برای سقوط در بستر بی اخلاقی، تخریب، توهین و تفرقه و دوری از ارزش های انسانی باشد. این شاید تنها نقطه ضعف و عامل نگرانی در توسعه رسانه ها در دنیای امروز ما است



