- برگزاری فستیوال مدارس فوتبال استان اردبیل با حضور 50 تیم
- ارزیابی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) از پروژه گرسروتز
- پیگیری استعدادیابی زیر 17سال فوتبال در استان اردبیل
- نماینده ایران در رتبه پنجم تورنمنت زیر ۱۷ سال کافا
- دومین شکست نماینده ایران در تورنمنت زیر 17 سال کافا
- شکست نماینده فوتبال ایران در نخستین بازی کافا
- برگزاری دوره دانش افزایی فوتبال پایه استان گلستان
- بازی دوستانه منتخب تهران با نوجوانان فولاد در مرکز ملی
- جشن بزرگ فوتبال پایه در استان البرز برای ورود کودکان به دنیای توپ و زمین سبز
- آغاز به کار ناظر AFC برای بررسی پروژه گرسروتز ایران
- اعلام برنامه استعدادیابی تیم ملی زیر 17 سال فوتبال پسران
- استعدادیابی بازیکنان تیم ملی نوجوانان کشور آغاز شد
- عینک فدراسیون برای بررسی دقیق فوتبال آماتور در جلسه با ارکان مهم جهت ساماندهی
- شرایط سنی فصل 1404-1405مشخص شد
- برگزاری جشن روز فوتبال پایه در سراسر کشور
ماجدی:با حمایت فدراسیون چهار مسابقه تدارکاتی در تاجیکستان برگزار می کنیم

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال میرشاد ماجدی با بیان این موضوع اظهار داشت:خوشبختانه با حمایت همه جانبه فدراسیون فوتبال ، سرپرست محترم آقای بهاروند همچنین دبیرکل محترم آقای نبی ، برنامه سفر تیم های ملی نوجوانان و جوانان به تاجیکستان قطعی شد و در یک اردوی مشترک بسیار مفید چهار مسابقه تدارکاتی در پیش خواهیم داشت.
رئیس کمیته جوانان اضافه کرد:طبق برنامه تیم های ملی جوانان و نوجوانان از اول تا 8 دی ماه در تاجیکستان حضور خواهند داشت ، تیم ملی نوجوانان روزهای سوم و ششم دی ماه در شهر دوشنبه به مصاف تیم ملی نوجوانان تاجیکستان می رود و تیم ملی جوانان روزهای چهارم و هفتم دی برابر تیم ملی جوانان این کشور قرار می گیرد.
ماجدی اضافه کرد:محدودیت های ناشی از شیوع کرونا مشکلات و موانع زیادی برای آماده سازی تیم ها ایجاد کرده اما فدراسیون با وجود تمامی مشکلات از این دو تیم حمایت می کند و اردوها همچنین مسابقات مورد نظر را طبق برنامه دنبال می کنیم. کار فنی هر دو تیم تلاش زیادی داشتند ، استعدادیابی مجددی انجام دادند و نفرات تازه ای به تیم ها دعوت شدند و هدف ما این است که هیچ بازیکن شایسته ای نادیده گرفته نشود. جا دارد از حمایت باشگاه سپاهان و میزبانی شایسته این مجموعه از تیم ملی جوانان همچنین میزبانی باشگاه ایمان سبز شیراز و هیات فوتبال فارس تشکر کنم که به شایستگی پذیرای تیم ملی جوانان ما بوده و هستند.
وی در پایان گفت:امیدوارم زحماتی که با وجود محدودیت ها برای آماده سازی این دو تیم کشیده شده و تلاش های فدراسیون نادیده گرفته نشود و رسانه ها مثل همیشه حامی تیم های ملی کشورمان در این شرایط سخت باشند. کمیته جوانان هم به تلاش خودش ادامه خواهد داد تا بعد از اردوی تاجیکستان هم برنامه های مفید و خوبی را برای هر دو تیم در نظر بگیریم و با آمادگی کامل وارد مسابقات قهرمانی آسیا بشویم.



