تعداد بازدید: ۱۷۰۱
کد خبر: ۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶
VAR در بازی پرسپولیس و پدیده به صورت آف لاین اجرا می شود

رفعتی: داوران حق مصاحبه ندارند

رییس دپارتمان داوران فوتبال درباره قانون منع مصاحبه داوران با رسانه‌ها گفت: داوران طبق آیین نامه حق مصاحبه با رسانه‌ها ندارند و اگر داوری قانون را نقض کند طبق آیین نامه با آن برخورد خواهیم کرد.

رفعتی: داوران حق مصاحبه ندارند

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، داود رفعتی رییس دپارتمان داوران در این باره گفت: عدم مصاحبه داوران و ناظران به دلیل قوانین و دستورات بین المللی است و هیچ ارتباطی به مسئولین فدراسیون ندارد و طبق قوانین با آنها برخورد می‌کنیم.

وی در ادامه در خصوص استفاده از داوران پشت دروازه در بازی های لیگ برتر گفت: برای اولین بار در بازی سپیدرود رشت و پرسپولیس این سیستم را استفاده کردیم. معتقدم استفاده از داوران پشت دروازه یک حرکت مثبت است و به داوران کمک زیادی خواهد کرد.

رئیس دپارتمان داوران در انتخاب داوران پشت دروازه گفت: با توجه به حساسیت بازی نوع داوران پشت دروازه را چیدمان می کنیم. تا زمانی که VAR راه اندازی شود در تمام مسابقات لیگ برتر از کمک داوران اضافی استفاده خواهیم  کرد.

رفعتی در پایان اظهار داشت:بدون تردید داوری که پشت دروازه قرار می گیرد، در خصوص هر صحنه ای که درون محوطه جریمه اتفاق بیافتد می تواند تصمیم بگیرد و تاثیرگذار باشد. ضمن اینکه در بازی پرسپولیس و پدیده سیستم ویدئوچک را به صورت آف لاین آزمایش می کنیم.

ارسال نظر
۲۸۱
قاب خاطرات
۲۸۱
گزارش تصویری
۲۸۱
ویدئوها
۲۸۱
آخرین اخبار

اعلام اسامی داوران سه بازی از هفته پانزدهم لیگ برتر

قدم اول ایران برای جام ملت‌های فوتسال آسیا: معرفی ۲۵ بازیکن

دعوت از سخنگوی هیات مدیره  تراکتور به کمیته اخلاق

دعوت مدیر رسانه تیم تراکتور به کمیته اخلاق

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

امضای تفاهم نامه همکاری هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی و اداره‌کل آموزش و پرورش

اعلام داوران هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال بانوان

صدور آرای لیگ برتر فوتبال

اعلام آرای استیناف

به یاد نیما نهاوندیان: تو نیستی که ببینی

۲۸۱
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران ۵ بازی هفته پانزدهم لیگ برتر

فهرست ۲۳ نفره تیم ملی امید برای اردوی امارات و جام ملت‌های آسیا

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

قرعه کشی برای تعیین میزبان یک دیدار جام حذفی

پیام تسلیت فدراسیون

تیر به سمت فوتبال!

اعلام علت عدم استفاده از VAR در دیدار مس رفسنجان و گل‌گهر

یک نفر شجاعت به خرج بدهد!

حضور سرمربی و مدیر تیم ملی جوانان ایران در تبریز

اعلام رای انضباطی دیدار تراکتور و پرسپولیس

۲۸۱
۲۸۱