تعداد بازدید: ۱۶۷۱
کد خبر: ۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶
VAR در بازی پرسپولیس و پدیده به صورت آف لاین اجرا می شود

رفعتی: داوران حق مصاحبه ندارند

رییس دپارتمان داوران فوتبال درباره قانون منع مصاحبه داوران با رسانه‌ها گفت: داوران طبق آیین نامه حق مصاحبه با رسانه‌ها ندارند و اگر داوری قانون را نقض کند طبق آیین نامه با آن برخورد خواهیم کرد.

رفعتی: داوران حق مصاحبه ندارند

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، داود رفعتی رییس دپارتمان داوران در این باره گفت: عدم مصاحبه داوران و ناظران به دلیل قوانین و دستورات بین المللی است و هیچ ارتباطی به مسئولین فدراسیون ندارد و طبق قوانین با آنها برخورد می‌کنیم.

وی در ادامه در خصوص استفاده از داوران پشت دروازه در بازی های لیگ برتر گفت: برای اولین بار در بازی سپیدرود رشت و پرسپولیس این سیستم را استفاده کردیم. معتقدم استفاده از داوران پشت دروازه یک حرکت مثبت است و به داوران کمک زیادی خواهد کرد.

رئیس دپارتمان داوران در انتخاب داوران پشت دروازه گفت: با توجه به حساسیت بازی نوع داوران پشت دروازه را چیدمان می کنیم. تا زمانی که VAR راه اندازی شود در تمام مسابقات لیگ برتر از کمک داوران اضافی استفاده خواهیم  کرد.

رفعتی در پایان اظهار داشت:بدون تردید داوری که پشت دروازه قرار می گیرد، در خصوص هر صحنه ای که درون محوطه جریمه اتفاق بیافتد می تواند تصمیم بگیرد و تاثیرگذار باشد. ضمن اینکه در بازی پرسپولیس و پدیده سیستم ویدئوچک را به صورت آف لاین آزمایش می کنیم.

ارسال نظر
260
قاب خاطرات
260
گزارش تصویری
260
ویدئوها
260
آخرین اخبار

فوتبال مازندران نیازمند کنسرسیوم حمایتی است / اعتماد قاطع به خلردی مسئولیت او را سنگین‌تر می‌کند

رئیس هیأت فوتبال مازندران: توسعه فوتبال استان نیازمند همدلی و نقد سازنده است  

صدور دستور موقت برای باشگاه شهرداری نوشهر

گزارش تصویری مجمع انتخاباتی هیات فوتبال استان مازندران

برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت فوتبال استان مازندران

برنامه مسابقات جام حذفی اعلام شد

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

اعلام آرای استیناف

سورپرایز ویژه برای استقلال و پرسپولیس 

روزنامه فدراسیون/شماره 260

260
پربازدیدترین ها

ایران با بازگشت رویایی مقابل فلسطین صدرنشینی را حفظ کرد

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

پیام نوجوانان ایران برای بازی نهایی: آماده صعود با صلابت هستیم

اعلام اسامی داوران هفته یازدهم لیگ برتر

برتری لبنان مقابل هند در حضور اعضای تیم ایران

روزنامه فدراسیون/شماره۲۵۴

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ یک

بازی‌های تیم ملی نوجوانان پخش زنده می‌شود

انتشار پوستر دیدار ایران - پاناما

260
260