تعداد بازدید: ۲۶۷۳
کد خبر: ۷۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
فدراسیون این اراده را دارد تا در مقابل زیاده خواهی دیگران مقاومت کند+ فیلم

صالحی امیری: میزبانی حق ملت ایران است

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: رئیس فدراسیون با استراتژی مقاومت و دفاع از حقوق ملت قدم های مثبتی برای فوتبال ایران برداشته است.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، سید رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک امروز با حضور در فدراسیون فوتبال و تبریک سال جدید شمسی به مردم عزیز ایران گفت: امیدوارم در سال نو، نگاه نو، تحول، اخلاق مداری، همدلی، همنوایی و هگرایی سرلوحه کار ما باشد. در سال جدید ملت بزرگ از این بیماری بزرگ نجات پیدا کند تا لبخند را بر لبان ملت ببینیم و دل ملت ایران شاد باشد.

وی ادامه داد: امروز در فدراسیون فوتبال حضور یافتم تا ضمن تبریک به برادر عزیزم، انتصاب ایشان را عزیزی خادم آرزوی موفقیت داشته باشم. امیدوارم با انگیزه، نشاط و جدیتی که دارند در مسیر پر مشقتی که آغاز کرده اند، به نتیجه مثبتی منتهی شود. هر چند که در ابتدای را با مشکلاتی مواجه شدند اما  باور دارم با اراده و انگیزه ای که وجود دارد، از این مسیر سخت عبور خواهند کرد.

رئیس کمیته ملی المپیک در ادامه گفت: فدراسیون این اراده را دارد تا در مقابل زیاده خواهی دیگران مقاومت کند و حق مطلب را ایفا کند. ایران بزرگ در آسیا و جهان به مانند نگینی می درخشد و هیچکسی نمی تواند چهره تابناک ایران را مخدوش کند. در حوزه فوتبال نیز جامعه ما علاقمند به این رویداد است  و میزبانی حق ملت ایران است.

وی ادامه داد: خوشبختانه تلاشهای وسیعی آغاز شده است که امیدوارم به نتیجه مثبت منجر شود. وزارت ورزش و جوانان ، کمیته ملی المپیک، وزارت امور خارجه و مجموعه نظام در این مسیر با فدراسیون همکاری خواهند کرد.

صالحی امیری در خصوص تیم ملی امید گفت: در حوزه تیم ملی امید نیز مذاکرات مثبتی داشتیم. قرار است به صورت مشترک همکاری های خود را با فدراسیون فوتبال ادامه دهیم .در هزینه ها مشارکت داشته باشیم و آن را تقبل خواهیم کرد.هر نوع حمایتی که می تواند به توسعه و موفقیت تیم ملی امید کمک کند، دریغ نخواهیم کرد و این یک رسالت برای کمیته المپیک است.

وی در پایان گفت:  فدراسیون فوتبال باید در حوزه بین الملل فعال تر ظاهر شود. ظهور فعال و اکتیو فدراسیون در عرصه بین الملل به منزله دفاع از حقوق فوتبال ایران در عرصه آسیا و جهان است و قدم اول نحوه مواجه با پرونده ای است که امروز AFC برای ایران ایجاد کرده است. خوشبختانه در مدت کوتاه، رئیس فدراسیون با استراتژی مقاومت و دفاع از حقوق ملت قدم های مثبتی برداشته است. باید دیگران بدانند با رفتار سیاسی و زیاده خواهی نمی توانند اراده خود را بر ملت تحمیل کنند. برای ایشان و همکاران و مجموعه فوتبال ایران که یکی از کانون های اصلی نشاط ملی است، ارزوی عزت و سلامت در سال جدید دارم.

تعداد بازدید : 142
288
قاب خاطرات
288
گزارش تصویری
288
ویدئوها
288
آخرین اخبار

روزنامه فدراسیون دوشنبه 15 دی ماه

تاج: کرمان سومین استان فوتبالی ایران است

دعوت سرمربی تیم مس سونگون به کمیته اخلاق

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی امید

امیدهای ایران کره جنوبی را آنالیز کردند

قهرمانی فولاد هرمزگان در مسابقات فوتبال ساحلی امیدها

به نام ایران ...

اعلام 4 رای مسابقات جام حذفی

دیدار: با برنامه‌ریزی دقیق‌تری به استقبال جام ملت‌ها می‌رویم

برگزاری دوره مربیگری دانش افزایی درجه A و B

288
پربازدیدترین ها

پیام تسلیت

سه رای لیگ دسته اول فوتسال اعلام شد

برگزاری نخستین تمرین صبحگاهی تیم ملی فوتبال بانوان با محوریت مرور تمرینات تاکتیکی

برتری روحیه‌بخش تیم ملی امید مقابل چین پیش از آغاز جام ملت‌ها

با تو هستم در غم و شادی،ایران

اعلام اسامی داوران دو بازی معوقه از دور رفت لیگ برتر

گزارش تصویری از دیدار تیم های ملی امید ایران و چین

کاپیتانِ کاپیتان‌های فوتبال ایران

شجاعی: بهترین هدیه عمرم را گرفتم

قاب یادگاری «محمد پنجعلی» و «بهرام بیضایی»

288
288