تعداد بازدید: ۲۶۱۲
کد خبر: ۷۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
فدراسیون این اراده را دارد تا در مقابل زیاده خواهی دیگران مقاومت کند+ فیلم

صالحی امیری: میزبانی حق ملت ایران است

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: رئیس فدراسیون با استراتژی مقاومت و دفاع از حقوق ملت قدم های مثبتی برای فوتبال ایران برداشته است.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، سید رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک امروز با حضور در فدراسیون فوتبال و تبریک سال جدید شمسی به مردم عزیز ایران گفت: امیدوارم در سال نو، نگاه نو، تحول، اخلاق مداری، همدلی، همنوایی و هگرایی سرلوحه کار ما باشد. در سال جدید ملت بزرگ از این بیماری بزرگ نجات پیدا کند تا لبخند را بر لبان ملت ببینیم و دل ملت ایران شاد باشد.

وی ادامه داد: امروز در فدراسیون فوتبال حضور یافتم تا ضمن تبریک به برادر عزیزم، انتصاب ایشان را عزیزی خادم آرزوی موفقیت داشته باشم. امیدوارم با انگیزه، نشاط و جدیتی که دارند در مسیر پر مشقتی که آغاز کرده اند، به نتیجه مثبتی منتهی شود. هر چند که در ابتدای را با مشکلاتی مواجه شدند اما  باور دارم با اراده و انگیزه ای که وجود دارد، از این مسیر سخت عبور خواهند کرد.

رئیس کمیته ملی المپیک در ادامه گفت: فدراسیون این اراده را دارد تا در مقابل زیاده خواهی دیگران مقاومت کند و حق مطلب را ایفا کند. ایران بزرگ در آسیا و جهان به مانند نگینی می درخشد و هیچکسی نمی تواند چهره تابناک ایران را مخدوش کند. در حوزه فوتبال نیز جامعه ما علاقمند به این رویداد است  و میزبانی حق ملت ایران است.

وی ادامه داد: خوشبختانه تلاشهای وسیعی آغاز شده است که امیدوارم به نتیجه مثبت منجر شود. وزارت ورزش و جوانان ، کمیته ملی المپیک، وزارت امور خارجه و مجموعه نظام در این مسیر با فدراسیون همکاری خواهند کرد.

صالحی امیری در خصوص تیم ملی امید گفت: در حوزه تیم ملی امید نیز مذاکرات مثبتی داشتیم. قرار است به صورت مشترک همکاری های خود را با فدراسیون فوتبال ادامه دهیم .در هزینه ها مشارکت داشته باشیم و آن را تقبل خواهیم کرد.هر نوع حمایتی که می تواند به توسعه و موفقیت تیم ملی امید کمک کند، دریغ نخواهیم کرد و این یک رسالت برای کمیته المپیک است.

وی در پایان گفت:  فدراسیون فوتبال باید در حوزه بین الملل فعال تر ظاهر شود. ظهور فعال و اکتیو فدراسیون در عرصه بین الملل به منزله دفاع از حقوق فوتبال ایران در عرصه آسیا و جهان است و قدم اول نحوه مواجه با پرونده ای است که امروز AFC برای ایران ایجاد کرده است. خوشبختانه در مدت کوتاه، رئیس فدراسیون با استراتژی مقاومت و دفاع از حقوق ملت قدم های مثبتی برداشته است. باید دیگران بدانند با رفتار سیاسی و زیاده خواهی نمی توانند اراده خود را بر ملت تحمیل کنند. برای ایشان و همکاران و مجموعه فوتبال ایران که یکی از کانون های اصلی نشاط ملی است، ارزوی عزت و سلامت در سال جدید دارم.

تعداد بازدید : 142
270
قاب خاطرات
270
گزارش تصویری
270
ویدئوها
270
آخرین اخبار

ویدیو: تمرین امشب ساحلی بازان در سالن بدنسازی

ویدیو: صحبت‌های مربی تیم ملی فوتبال ساحلی در خصوص اردو

تقدیر اعضای تیم ملی فوتبال ساحلی به مناسبت گرامیداشت روز زن و مادر

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

صدور دستور موقت برای مشوق تیم چادر ملو اردکان

حضور مدرس آمادگی جسمانی ایرانی در سمینار داوران بانوان CAFA

اعلام اسامی محرومان هفته چهاردهم لیگ برتر

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

اعلام سه رای لیگ فوتبال ساحلی

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/اتاق فکر برای تیم ملی؛ وقت هم‌نشینی است

270
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

صدور آرای کارت های زرد و قرمز لیگ یک فوتسال

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ برتر

اعلام حمایت دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن از تیم ملی در آستانه مسابقات جهانی

اعلام اسامی داوران هفته پانزدهم لیگ یک

آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی جوانان در مرکز ملی

اعلام اسامی گروه دوم انتخابی تستی تیم ملی جوانان

گفت و گوی کامل و جامع با حسین عبدی سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان در مرکز ملی فوتبال

قرعه‌ای که «ایران» را دوباره به هم رساند

270
270