تعداد بازدید: ۲۶۷۵
کد خبر: ۷۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۲
هدفمان حضوری موفق در بازیهای جام ملتهای آسیا است

ایراندوست: نگاه مثبت و حمایت رییس فدراسیون انگیزه مان را دو برابر کرد

سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان معتقد است انجام بازی تدارکاتی با تیم های خارجی برابر 10 جلسه تمرین درون اردویی است.

ایراندوست: نگاه مثبت و حمایت رییس فدراسیون انگیزه مان را دو برابر کرد

 

 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، پس از تعطیلی 2 ساله اردوهای تدارکاتی تیم ملی فوتبال بزرگسالان، بالاخره از 22 اردیبهشت ماه اردوی آماده سازی ملی پوشان بزرگسال به منظور انتخاب نفرات برتر، برگزار می شود. ملی پوشان بزرگسال در روز 18 خرداد ماه یک دیدار دوستانه با تیم ملی فوتبال بانوان بلاروس را در پیش دارند.

مریم ایراندوست، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان در اینباره به سایت رسمی فدراسیون گفت: بر اساس بازی فیفا دی در خرداد ماه و زمان کم باقی مانده(کمتر از یک ماه) طبق برنامه دو اردوی انتخابی و یک اردوی سه روزه متصل به اعزام خواهیم داشت. به دلیل عدم پخش و فیلم برداری از مسابقات لیگ فوتبال زنان، برای انتخاب عادلانه نفرات ملی پوش تصمیم گرفتیم از مربیان لیگ برتر بخواهیم بازیکنان مستعد خود را به ما معرفی کنند. از هر کدام از چهار تیم اول جدول هم 10 بازیکن به اردو دعوت شدند.

وی در ادامه ضمن تشکر از کمیته بانوان و رئیس فدراسیون فوتبال به دلیل حمایت و برگزاری اردوهای آماده سازی و تدارک یک دیدار دوستانه در فیفا دی، گفت: شرایط سختی است. بازی با بلاروس برای ما بسیار خوب خواهد بود. از یک لحاظ که در رنکینگ فیفا شرایط متفاوت می شود، بازی کردن با یک تیم قطعا برابر 10 جلسه تمرینی است و از همه مهمتر اینکه بازیکنان محک جدی می‌ خوردند و کادر فنی به نکات ضعف و قوت تیم پی می برد.

سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ادامه داد: امیدوار هستیم برای جام ملتهای آسیا و مقدماتی که در شهریور ماه است، آماده شویم. در فاصله مدت زمانی 5 ماهه سعی ما بر این است با برگزاری اردوها و حمایت باشگاهها، تیم ملی خوبی را آماده کنیم. در واقع هدفمان حضوری موفق در بازیها و کم کردن فاصله با تیم های آسیایی است. همانطور که می دانید تیم های رده  اول استرالیا، چین، ژاپن و کره جنوبی هستند. تیم های رده دوم تایلند، ویتنام  و میانمار هستند که ما همیشه در رقابت با این تیم ها به مشکل بر خوردیم. هدفمان این است ابتدا به سطح دوم اسیا برسیم و برای رسیدن به این هدف، باید بازیهای تدارکاتی خوبی برگزار کنیم.

ایراندوست در پایان گفت: نگاه مثبت و حمایت رئیس فدراسیون فوتبال و  کمیته بانوان، انگیزه ما را برای کار کردن دو برابر کرد و امیدوارم جواب این اعتماد را کادر فنی به همراه بازیکنان به خوبی بدهیم.

 

 

۲۵۵
قاب خاطرات
۲۵۵
گزارش تصویری
۲۵۵
ویدئوها
۲۵۵
آخرین اخبار

شروع تورنمنت با یک پیروزی قاطعانه و امیدبخش

جلسه آنالیز دقیق بازی ایتالیا و پاناما

روزنامه فدراسیون/شماره۲۵۴

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های ملی نوجوانان ایران و چین تایپه

تصاویری از تمرین تیم ملی فوتبال بانوان

تساوی فلسطین و لبنان در حضور کادرفنی تیم ملی نوجوانان

تماس روحیه‌بخش رئیس و دبیرکل فدراسیون با اردوی تیم ملی نوجوانان

بهشتی: گل‌های من حاصل تلاش بچه‌ها بود/ همین امشب بازی با چین تایپه را فراموش می‌کنیم

احمدی: بازی با چین تایپه اولین گام ما بود/ هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است

برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان

۲۵۵
پربازدیدترین ها

پیروزی تیم ملی ازبکستان در ضربات پنالتی مقابل ایران

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل ازبکستان

آخرین تمرین تیم ملی نوجوانان پیش از سفر به هند برگزار شد

رئیس فدراسیون خبر داد؛کشف استعداد از مدارس آغاز می شود

اعلام اسامی داوران یک شانزدهم جام حذفی با حضور ویژه VAR

تصاویری از نیمه نخست دیدار تیم های ملی ایران و ازبکستان

ترکیب تیم ملی امید مقابل بحرین

فیفا مجوز بهره مندی از VAR در لیگ برتر بانوان و لیگ آزادگان را صادر کرد 

گزارش تصویری بازی تیم ملی امید و بحرین

بازی‌های تیم ملی نوجوانان پخش زنده می‌شود

۲۵۵
۲۵۵