تعداد بازدید: ۴۲۱۹
کد خبر: ۷۹۷۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲

دکتر سیف برقی: کلیه امور مرتبط با بحث دوپینگ بر عهده نادو است

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال توضیحاتی را در خصوص موضوع دوپینگ و موارد مطرح شده درباره پزشک تیم ملی فوتبال امید مطرح کرد.

دکتر سیف برقی: کلیه امور مرتبط با بحث دوپینگ بر عهده نادو است


به گزارش سایت رسمی فدراسیون، دکتر توحید سیف برقی در خصوص موضوع دوپینگ ورزشکاران فوتبال و انجام نمونه گیریها در فوتبال گفت: کلیه امور مرتبط با بحث دوپینگ شامل نمونه گیری از تیمها، مدیریت نتایج تا سال 2015 -2014 زیر نظر فدراسیون فوتبال بود، ولی بعد از آن بر اساس صلاحدید مديران ارشد فدراسیون، تا کنون این مسوولیت بر عهده ستاد مبارزه با دوپینگ -نادو- قرار گرفته است و از آن سال، فدراسیون فوتبال در هیچ بخشی از روند کنترل دوپینگ شامل انتخاب تیم، انتخاب بازیکن، نمونه گیری و مدیریت نتایج، بر اساس قانون آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ و نیز قوانین مبارزه با دوپینگ فیفا 2021 دخالتی ندارد.
رییس کمیته پزشکی در ادامه گفت: نهایتا مسولیت انتخاب تیم‌ها، بازیکنان، مدیریت نتایج، مجازات ها و تمامی بحث های حقوقی بر عهده نادوست و دوباره تاکید می‌کنم فدراسیون فوتبال هیچ مسوولیتی در این خصوص ندارد.
وی گفت: تنها زمانی که تست یک بازیکن فوتبال مثبت اعلام می شود نماینده پزشکی فدراسیون فوتبال به جلسات دعوت می شود که معمولا خود من بنده در نشست های نادو حضور پیدا می‌کنم.
فدراسیون فوتبال بر اساس قانون و موضوع تضاد منافع حق دخالت در امور مرتبط با دوپینگ را ندارد.
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون در خصوص فعالیت پزشک تیم ملی فوتبال امید هم گفت: اینکه مطرح شده چرا یک دندانپزشک به عنوان پزشک در نیمکت تیم ملی فوتبال امید حضور داشته، باید بگویم ایشان دارای دو مدرک همزمان پزشکی و دندانپزشکی با تخصص جراحی فک و صورت هستند. ایشان از سال 1994 در دانشگاه هامبورگ، دوره های پزشکی را پشت سر گذاشته و به عنوان پزشک عمومی از سال 2001 فعالیت خود را در آلمان آغاز کرده و چون علاقه به رشته تخصصی در جراحی فک و صورت داشته، با گرایش به این رشته در دوره های تخصصی و فوق تخصصی تحصیلات عالیه را طی کرده است. به غیر از ایران و چند کشور محدود، یکی از قانون های کشورهای اروپایی، آلمان، کانادا و استرالیا این است که پزشکان عمومی جهت تحصیل در جراحی فک و صورت، باید در رشته دندانپزشکی نیز تحصیل می کردندکه ایشان نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با توجه به علاقه شخصی، سال 2005 مدرک دکتری دندانپزشکی گرفته و برای ورود به تخصص براساس قوانین اروپا و آلمان دارای مدرک دبل (دو مدرک) شده است.
وی در پایان گفت: پزشک اسبق تیم امید هنگام حضور در کنار تیم ملی امید، کلیه مدارک تحصیلی خود را به زبان آلمانی در اختیار کمیته پزشکی قرار داد و این مدارک بعد از ترجمه رسمی به انگلیسی و نیز رویت اصل مدارک به زبان آلمانی، مورد استعلام از نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت که بعد از تایید توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رویت مجدد اصل پروانه کار پزشکی، مجوز حضور در تیم ملی امید را کسب کردند. ضمنا علاوه بر حضور در نیمکت تیم ملی امید، ایشان در سال‌های اخیر، در رشته بازسازی و در بیمارستان های کشور در درمان جراحی‌های مرتبط با سرطان و مشکلات مادرزادی کودکان فعالیت داشته اند.
گفتنی است طبق اعلام رییس مرکز پزشکی سازمان لیگ فوتبال ایران( ایفمارک) ، در استعلام صورت گرفته از مدارک نظام پزشکی، دکتر آقامحمدآبادی به عنوان دندان‌پزشک معرفی شده و مدارک پزشکی خود را دیرتر از زمان قانونی ارائه کرده بود.

291
قاب خاطرات
291
گزارش تصویری
291
ویدئوها
291
آخرین اخبار

گزارش تصویری/ دیدار تیم‌های استقلال و شمس آذر

همه چیز درباره کنفرانس خبری پس از پیروزی ایران مقابل عراق

گزارش تصویری/دیدار تیم های ملی ایران و عراق

یوزهای سالنی ترک عادت نکردند/ ایران به فینال رفت

رد شایعات مربوط به درخواست  جدید فدراسیون برای صدور ویزای جام جهانی

گزارش تصویری/نیمه نخست دیدار فوتسال ایران و عراق

اعلام آرای کمیته وضعیت

اعلام آرای استیناف

آخرین خبرها از تیم ملی فوتسال در آستانه بازی نیمه‌نهایی

طاهری: تا زمانیکه با جام به تهران برنگردیم، هیچ چیز تمام نشده است

291
پربازدیدترین ها

صعود ایران به دور حذفی با صدرنشینی/افغانستان هم حریف ایران نشد

صدور آرای استیناف

اعلام اسامی داوران هفته نوزدهم لیگ برتر

صعود تیم ملی ایران به جمع ۴ تیم برتر قاره

اعلام برنامه مسابقات هفته های بیست و یکم تا بیست و چهارم لیگ برتر

تمرین تیم ملی فوتسال بانوان در اردوی انتخابی زیر نظر شهرزاد مظفر

صعود ایران به مرحله حذفی رقابت‌ها با برتری مقابل عربستان

اعلام اسامی داوران ۳ بازی هفته بیستم لیگ برتر

اعلام اسامی داوران هفته بیستم لیگ یک

یوزهای سالنی ترک عادت نکردند/ ایران به فینال رفت

291
291