تعداد بازدید: ۲۱۴۶
کد خبر: ۸۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۳

قنبرزاده: کارگروه نظارت ویژه برای برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال تشکیل شد

سرپرست دبیرکلی فدراسیون می گوید بعد از مسابقات انتخابی جام جهانی و آغاز مجدد مسابقات لیگ برتر، کارگروه نظارت ویژه برای برگزاری مسابقات تشکیل خواهد شد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، با توجه به اتفاقات رخ داده در دو دیدار سپاهان - پرسپولیس و پرسپولیس- استقلال و لزوم برخورد قاطعانه ارکان قضایی فدراسیون سرپرست دبیرکلی فدراسیون با رادیو ورزش در این رابطه گفت‌وگو کرد.
منصور قنبرزاده گفت: جلسه ویژه ای را روز گذشته با حضور رئیس فدراسیون و روسای کمیته انضباطی، اخلاق و داوران برگزار کردیم. در واقع یک بررسی مجدد کردیم و آسیب شناسی کردیم که چند نتایج داشت.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته دو یا حداکثر سه بازی پایانی لیگ برتر فوتبال در برگزاری شرایطی ویژه داشت. نمایندگان و ناظران ویژه ای از کمیته اخلاق و انضباطی در این مسابقات حضور پیدا می‌کردند. در این نشست مقرر شد بعد از مسابقات انتخابی جام جهانی و آغاز مجدد مسابقات لیگ برتر، کارگروه نظارت ویژه برای برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال تشکیل شود. اعضای این کارگروه روسای کمیته انضباطی، اخلاق، دو نفر از نمایندگان تام الاختیار سازمان لیگ و رئیس حراست هستند و زیر نظر سرپرست دبیرکلی، نظارت ویژه روی تمام اتفاقات و مسابقات خواهند داشت. حتی مسائل بیرون از مسابقات را این اعضا رصد و پیگیری خواهند کرد.
قنبرزاده اضافه کرد: مقرر شد تا روز پنجشنبه تصمیمات نهایی برای این دو دیدار گرفته شد. روسای ارکان قضایی فدراسیون (کمیته انضباطی، اخلاق و استیناف) از افراد بسیار باتجربه هستند و سوابقی که از این عزیزان داریم انصافا هم به لحاظ ورزشی و هم به لحاظ قضایی بسیار مناسب است. طبق آیین نامه برای هر تخلفی جرایمی مشخص است که تشخیص اش با ارکان قضایی است. آنچه مسلم است این کمیته ها کاملا مستقل هستند و دخالتی در تصمیمات این ارکان قضایی نداریم. در واقع به دور از هرگونه هیجانات تصمیمات را به تناسب جرم و سوابق قبلی اعمال شود. از باشگاه‌ها درخواست دارم از آدم متخلف خیلی دفاع نکنند و کورکورانه از بازیکن یا کادر که بی انضباطی دارند دفاع نکنند و خودشان برخورد کنند.
سرپرست دبیرکلی فدراسیون گفت: اتفاقا در یک فضای دیگر جلسه ای با این عزیزان داشتیم و مقرر شد در افزایش جرایم بازیکن، کادر فنی و.... یک موضوع معقولی باشد. به تناسب این افزایش خشونت، جرایم هم افزایش پیدا کند. هم چنین از باشگاه‌ها درخواست کنیم به لحاظ قانونی جرایمی که صورت می گیرد از الزاماتی باشد که باید از دستمزد بازیکن کسر شود. 70 تا 80 درصد جرایم بازیکنان را باشگاهها می‌دهند. ولی اگر با افزایش جرایم مالی، مبلغ از قرارداد بازیکن متخلف کسر شود، مطمئنا بازدارنده خواهد بود.
قنبرزاده هم‌چنین بیان کرد: به نمایندگی از فدراسیون فوتبال بابت این اتفاقات رخ داده، عذرخواهی می کنم. ملت خوب کشور ما با این سعه صدری که درایم باعث تکدر خاطرشان نشود و قول می دهیم که این مسائل را به شدت پیگیری می کنیم.
سرپرست دبیرکلی فدراسیون در بخش پایانی صحبت‌های خود درباره انتخاب کامرانی‌فر به عنوان سرپرست دپارتمان داوری توضیح داد و گفت: حسن کامرانی فر به عنوان رئیس دپارتمان داوری مشغول به کار شده است. او از داوران باتجربه کشور است و تحصیلات عالیه دارد. قرار شد در این تعطیلات لیگ ارزیابی از کل مسابقات و تعداد داورانی که در این رقابتها قضاوت کردند داشته باشد و اطلاعات جامعی را در این زمینه ارائه دهند. البته بنا این است در این 7 هفته باقیمانده از مسابقات از داوران بسیار مجرب و با تجربه استفاده شود.

228
قاب خاطرات
228
گزارش تصویری
228
ویدئوها
228
آخرین اخبار

روزنامه فدراسیون / شماره 228

برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتسال جوانان در بحرین + تصاویر

تصاویری از نیمه نخست مصاف تیم‌های استقلال ایران و الوحدات اردن

تغییر داور یک دیدار از هفته هشتم لیگ برتر

دعوت سرمربی تیم ملی از خبرگان فوتبال برای حضور در «پک» و تبادل نظر

اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ دسته یک

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ برتر فوتسال

فدراسیون فوتبال حمله رژیم صهیونیستی به فدراسیون فوتبال فلسطین را محکوم کرد

انتشار اسامی داوران قضاوت کننده در جام جهانی فوتسال بانوان

اعلام اسامی داوران هفته هشتم لیگ برتر

228
پربازدیدترین ها

برگزاری نشست هیات رئیسه AFC با حضور دبیرکل فیفا و نائب رئیس ایرانی AFC و رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

ایران، روسیه را متوقف کرد

فدراسیون فوتبال حمله رژیم صهیونیستی به فدراسیون فوتبال فلسطین را محکوم کرد

بیانیه فدراسیون

ایران مغلوب روسیه شد

سالار آقاپور بازیکن سال آسیا شد

اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ یک

قضاوت بنیادی فرد در رقابت‌های سطح دو لیگ قهرمانان آسیا

محرومیت سه داور به دلیل اشتباه در لیگ پایه فوتبال کشور

جعفری برترین مربی قاره آسیا شد

228
228