تعداد بازدید: ۲۵۴۴
کد خبر: ۸۷۵۸
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
اولین نشست هم اندیشی اعضای کمیته امور استانها با حضور رییس فدراسیون فوتبال

براتی: اصلاح اساسنامه هیاتها مهمترین موضوع پیش رو است

رئیس کمیته تدوین مقررات معتقد است مهمترین مسئله پیش روی هیاتهای فوتبال استانها اصلاح اساسنامه بوده و باید با تمرکز و فرصت کافی در این خصوص اقدام کرد.
براتی: اصلاح اساسنامه هیاتها مهمترین موضوع پیش رو است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، دکتر احمدرضا براتی، رئیس کمیته تدوین مقررات و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در این نشست خطاب به اعضای کمیته امور استانها گفت: همانگونه که می دانید کمیته امور استانها متولی امور مربوط به هیات های سراسر کشور است و ارتباط تنگاتنگی میان این کمیته با کمیته تدوین مقررات وجود دارد. در طول دوره های گذشته ارتباط خوب و موثری بین این دو کمیته بوده و در آینده نیز این همکاری ادامه خواهد داشت. من به دعوت طهمورث حیدری- رئیس کمیته امور استانها و دکتر عزیزی خادم در این نشست حضور دارم تا در ارتباط با نقشه راه همکاری دو کمیته و همچنین موارد مهمی مثل اساسنامه هیات های فوتبال ، آیین نامه داخلی کمیته امور استانها و برخی مشکلات و معضلات که در سطح استانهای سراسر کشور وجود دارد به بحث و بررسی پرداخته و در نهایت به نتیجه برسیم.
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال ادامه داد: در این جلسه روسای هیات های استانها مواردی مختلفی را مطرح کردند که به بررسی آنها پرداختیم و نتایج بسیار خوبی هم حاصل شد.
وی در ادامه بیان کرد: از بنده دعوت شد تا در جلسات آتی هم در خدمت این عزیزان باشم تا انشالله با تعامل و ارتباط دو کمیته بهترین نتیجه برای فوتبال کشورمان حاصل شود. مهمترین محور ، اصلاح اساسنامه هیات های استانها می باشد که لازم است با توجه به اصلاح و بروز رسانی اساسنامه فدراسیون فوتبال، این اساسنامه هم اصلاح شود. استراتژی ما این است تا ضمن هماهنگی اساسنامه هیات های فوتبال استانها با اساسنامه فدراسیون ، در جهت تقویت جایگاه هیات های فوتبال استانهای سراسر کشور بعنوان فدراسیون های محلی کوشش کنیم تا هیات های فوتبال استانها هم تقویت شوند و هم بتوانند در راه تشریک مساعی با فدراسیون و تامین منافع فوتبال ملی حداکثر بهره وری را داشته باشند.
وی در پایان گفت: همچنین پیشنهاد دادم تا در مورد حق خروج از استانها که توسط بازیکنان و کادر فنی به باشگاه ها پرداخت می شود فرمول و مبلغ این موضوع اصلاح شود .
همچنین بازنگری فرمول پرداخت حق عضویت و نحوه تخصیص این مبالغ به هیات ها و فدراسیون در دستور کار کمیته تدوین مقررات و کمیته امور استان ها قرار گرفته است.

۲۵۲
251
قاب خاطرات
۲۵۲
251
گزارش تصویری
۲۵۲
251
ویدئوها
۲۵۲
251
آخرین اخبار

پیروزی آرژانتین و لهستان در روز نخست

فریده شجاعی وارد مانیل شد

کار نوجوانان در هند با استقبال اهالی گجرات آغاز شد

تنها به هدف خود فکر می‌کنیم/ پرواز چارتر کمک زیادی به ما کرد

احمدی: با ذهنیتی قوی و سرشار از انگیزه به هند آمده‌ایم/ همه حریفان قابل احترام هستند

برگزاری نشست هماهنگی مسابقات گروه D مقدماتی جام ملت‌های زیر ۱۷ سال

اعلام دو رای لیگ برتر فوتبال بانوان

اهدای تندیس فیفا به کاپیتان تیم

داوران ایرانی برای بازی کانادا و کلمبیا در جام جهانی

نوجوانان ایرانی به احمدآباد رسیدند

۲۵۲
251
پربازدیدترین ها

پیروزی تیم ملی ازبکستان در ضربات پنالتی مقابل ایران

شهرزاد مظفر؛ رهبر مقتدر فوتسال بانوان ایران در مسیر اولین جام جهانی

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل ازبکستان

از کیش تا احمد آباد؛ رویای یوز‌های نوجوان در راه است

کلیپ تمرین صبح ساحلی بازان

آخرین تمرین تیم ملی نوجوانان پیش از سفر به هند برگزار شد

ترکیب تیم ملی امید مقابل قرقیزستان

اعلام تغییرات برنامه مرحله یک شانزدهم جام حذفی

گزارش تصویری تمرین امروز در سالن وزنه تیم ملی

تصاویری از نیمه نخست دیدار تیم های ملی ایران و ازبکستان

۲۵۲
251
۲۵۲
251