فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

تعداد بازدید: ۱۵۵۶
کد خبر: ۸۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸

ناظم الشریعه: مهمترین هدف ما در این تورنمنت اول هماهنگی و بعد کسب نتیجه است

سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان می گوید در اولین گام سعی کردیم هماهنگی لازم را بین بازیکنان ایجاد کنیم.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، محمد ناظم الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران در خصوص بازی امروز برابر لیتوانی گفت: همانطور که همه می دانند در هر تورنمنتی اولین بازی مشکلات و سختی های خودش را دارد. جدای از اینکه بعد از دو سال دوری از مسابقات، امروز برابر لیتوانی که میزبان جام جهانی فوتسال نیز هست، ظاهر شدیم. تیم فیزیکی خوبی بود. در اولین گام سعی کردیم هماهنگی لازم را بین بازیکنان ایجاد کنیم.
وی در ادامه افزود: در هر صورت بازیکنان امروز خیلی خوب برابر لیتوانی ظاهر شدند و با هوش بالا توانستند برنامه های مدنظر کادر فنی را در زمین مسابقه پیاده کنند. با توجه به زمان کمی که داشتیم، به نتیجه دلخواه رسیدیم. در نیمه دوم نیز سعی کردیم از تمام پتانسیل تیم استفاده کنیم. به باتجربه ها استراحت دادیم و نیروهای جوان را وارد زمین مسابقه کردیم.
سرمربی تیم‌ملی فوتسال ایران ادامه داد: به دنبال کار دفاعی و هماهنگی لازم بین بچه ها بودیم. در این دیدار از تمام 15 بازیکن استفاده کردیم و فقط یک دروازه بان امروز بازی نکرد.
سرمربی تیم ملی در پایان خاطر نشان کرد: از نتیجه بازی راضی هستم و فکر می کنم شروع خوبی در این تورنمنت داشتیم. البته نباید بقیه حریفان را دست کم بگیریم. تلاش می کنیم بازی به بازی بهتر شویم و مهمترین هدف ما در این تورنمنت، ابتدا هماهنگی و بعد کسب نتیجه است.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

آنالیز فنی بوتان در نشست ملی پوشان فوتبال

برگزاری تمرین تیم ملی بانوان پیش از بازی با بوتان/تمرکز بر ضربات ایستگاهی و حفظ توپ

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتسال

انتشار پوستر دیدار ایران – بوتان

اعلام زمان قرعه کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر

ادامه روند آماده‌سازی تیم ملی فوتسال بانوان با تمرین بدنسازی در سالن وزنه

بازگشت امید با نخستین پیروزی ملی پس از 827 روز

آغاز فاز عمرانی احداث ساختمان فدراسیون فوتبال در مرکز ملی

ملایی: از اولین دقیقه تا آخرین نفس؛ تا پای جان برای ایران

گزارش تصویری از شروع فاز اول گودبرداری زمین جدید فدراسیون در مرکز ملی فوتبال

پربازدیدترین ها

نماد امید و ایستادگی در زمین فوتبال

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان امید

بخش دوم از گزارش تصویری مراسم نذواره فدراسیون فوتبال

تیم ملی فوتبال بانوان وارد امان شد

گزارش تصویری از مراسم نذرواره فدراسیون فوتبال

اعلام زمان رقابتهای تیم ملی در تورنمنت کافا

گزارش تصویری از مراسم آماده سازی نذرواره فوتبال در مرکز ملی فوتبال

اعلام اسامی دعوت شدگان گروه نخست تیم ملی فوتسال جوانان ایران

حضور ملی‌پوشان فوتبال بانوان در حرم امام رضا (ع)

فردا؛برگزاری آئین سوگواری و مراسم نذرواره در مرکز ملی فوتبال