تعداد بازدید: ۳۰۹۳
کد خبر: ۹۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶

کامرانی فر: بحث استعدادیابی یکی از مهمترین اهداف رئیس فدراسیون است

سرپرست دبیرکلی فدراسیون می گوید اجرای طرح سامانه استعدادیابی فدراسیون می تواند آینده فوتبال ایران را تغییر دهد.

کامرانی فر: بحث استعدادیابی یکی از مهمترین اهداف رئیس فدراسیون است


به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسن کامرانی فر، سرپرست دبیرکلی فدراسیون در خصوص اجرای طرح سامانه استعدادیابی و میزبانی مسابقات مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2022 قطر با سایت فدراسیون گفتگو کرد.
کامرانی فر با اشاره به آغاز کار سامانه استعدادیابی فدراسیون گفت: یکی از طرح های خیلی مهمی که از ابتدای حضور شهاب الدین عزیزی خادم در فدراسیون مورد نظر بوده توسعه و گسترش فوتبال پایه و استعدادیابی در سطح کشور است و با دستور مستقیم وی این پلتفرم زیر نظر کمیته جوانان آغاز بکار کرد. برای اجرای این سامانه مبلغی نزدیک به 20 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که برنامه آن توسط میرشاد ماجدی طراحی و شروع شد که خوشبختانه با استقبال قابل توجهی روبرو شده است.
وی در ادامه افزود: آنچه مسلم است این امر مهم بخاطر اجرای بحث عدالت در تمام نقاط کشور است. بازیکنان رده سنی پایه بعد از ثبت اطلاعات شخصی خود در سامانه تعریف شده از سوی فدراسیون فوتبال در چهار منطقه کشور مورد ارزیابی قرار می گیرند و بهترین ها به تیم های ملی فوتبال پایه راه پیدا می کنند.
سرپرست دبیرکلی با اشاره به نگاه ویژه فدراسیون به فوتبال پایه گفت: برای اولین بار است که این اتفاق در فوتبال رخ داده است. شخص عزیزی خادم اعتقاد دارد که نباید استعدادیابی مختص قسمت خاصی از کشور باشد، بلکه تمام بازیکنان مستعد در اقصی نقاط کشور دیده و مورد ارزیابی قرار بگیرند. همچنین نگاه فدراسیون به فوتبال بانوان هم بسیار ویژه است و بزودی برای بانوان هم طرح استعدادیابی آغاز خواهد شد. فدراسیون فوتبال توجه خاصی به فوتبال پایه آقایان و بانوان دارد. این پلتفرم می تواند شروع اتفاقات خوب برای تیم های ملی آینده باشد. ضمن اینکه در آینده بودجه تخصیص شده نیز برای اجرای این سامانه تزریق خواهد شد، چرا که بحث استعدادیابی یکی از مهمترین اهداف رئیس فدراسیون است و کمیته جوانان با تمام توان برای اجرای این طرح ملی فوتبال قدم بردارد.
کامرانی فر در خصوص میزبانی مسابقات مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2022 قطر گرفت: یکی از مسائل مهم و کلیدی میزبانی رقابتهای مرحله نهایی جام جهانی، پخش تلویزیونی مسابقات است. بزودی جلسه ای در این باره با داتو ویندزور جان، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهیم داشت. در این جلسه یکی از موارد مهم شرایط میزبانی مسابقات، حق پخش تلویزیونی است، را بررسی خواهیم کرد.
سرپرست دبیرکلی در پایان یادآور شد: بهرحال شرایط میزبانی این مسابقات فراتر از قدرت و اختیارات ارکان فدراسیون فوتبال است. باید تمام نهادها در این مسیر کنار فدراسیون باشند و به کمک ما بیایند تا بتوانیم میزبانی مسابقات را بدست بیاوریم.

238
قاب خاطرات
238
گزارش تصویری
238
ویدئوها
238
آخرین اخبار

وقتی ناصر حجازی از کلاس درس به تیم ملی رفت

جریمه نقدی برای دو تیم لیگ برتری

آرای لیگ دسته اول صادر شد

اعلام آرای کمیته وضعیت

روزنامه فدراسیون/ شماره 238

۱۴ ملی‌پوش نهایی ایران برای جام جهانی فوتسال زنان فیلیپین معرفی شدند

برگزاری جلسه فنی تیم ملی فوتسال برای بازی با مراکش

تصاویری از دیداری تیم ملی نوجوانان با جوانان پیکان

گزارش تصویری از دیدار تیم ملی فوتسال بانوان و پالایش نفت اصفهان

پیام تسلیت فدراسیون به دو عضو رسانه های ورزشی کشور

238
پربازدیدترین ها

شمس: افغانستان روح جوانمردی را رعایت نکرد

ایران با وجود شایستگی نایب قهرمان شد/ مدال نقره بر گردن شاگردان صانعی

صانعی: زورمان به بازیکنان بزرگسال افغانستان نرسید/ کار کردن با رده سنی ۱۶ سال سخت است

صعود شیرین تیم ملی فوتسال دختران نوجوان ایران به فینال مسابقات

کاروان تیم ملی فوتسال دختران وارد تهران شد

اعلام اسامی داوران بازی تراکتور و پرسپولیس

اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر

فهرست ۲۹ نفره تیم ملی نوجوانان برای اردوی تهران

توسلی: ما آماده ایم تا جهان را شگفت‌زده کنیم

بازی های آسیایی جوانان بحرین/ قهرمانی تیم ملی فوتسال دختران ایران

238
238