تعداد بازدید: ۲۱۰۷
کد خبر: ۹۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
صحبت های مهدی مهدوی کیا در کنفرانس خبری پیش از دیدار ایران و نپال

مهدوی کیا:هدف اصلی ما صعود به المپیک است

مهدی مهدوی کیا به همراه یاسین سلمانی در کنفرانس خبری پیش از دیدار با نپال حاضر شد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود و در رابطه با وضعیت تیم و هدف اصلی ایران از شرکت در این مسابقات صحبت کرد

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال مهدی مهدوی کیا  پیش از بازی با نپال  به همراه یاسین سلمانی بازیکن تیم ملی زیر 23 سال در کنفرانس خبری حاضر شد و پاسخ گوی سوالات خبرنگاران بود.

وضعیت تیم شما به چه صورت است؟

خیلی خوشحالم که با تیم ملی المپیک ایران در این مسابقات حضور داریم.ما با یک تیم جوان در این مسابقات حاضر شدیم. و تلفیقی از بازیکنان لیگ برتر و لیگ دسته اول را به این مسابقات آوردیم. تیم خوبی داریم و امیدوارم بتوانیم بازی های خوبی را در اینجا به نمایش بگذاریم. برنامه ریزی اصلی ما برای بازیهای المپیک است و به این مسابقات به عنوان آماده سازی برای حضور در المپیک نگاه می کنیم.

یاسین سلمانی: خیلی خوشحالیم که در این مسابقات هستیم و اولین هدف ما بازی نپال است و بعد از آن بازی های دیگر امیدوارم این مسابقات را با بهترین نتیجه پشت سربگذاریم.

آقای مهدوی کیا برای ساختن یک تیم خوب چه مواردی لازم است؟

سوال خوبی است شما باید بازیکنان خوبی در اختیار داشته باشید و مربی هم باید با دانش روز فوتبال آشنا باشد تا بتواند مسائل تاکتیکی را به تیم منتقل کند. خوشبختانه ما در ایران فوتبالیستهای باکیفیتی داریم و نشان دادیم که در سطح اسیا جزبهترین تیم ها هستیم. تیم ملی بزرگسالان ما بهترین تیم آسیا است  و فکر می کنم برای ساختن یک تیم خوب هر دو گزینه یعنی مربی با دانش و بازیکن خوب لازم است.

تیم شما تا به امروز بازی تدارکاتی نداشته دلیلش چیست؟

ما با توجه به برنامه هایمان کارمان را کمی دیر شروع کردیم و از سوی دیگر با لیگ ایران تداخل داشتیم. اما دو بازی تدارکاتی انجام دادیم که حریفانمان تیم های داخلی بودند.هدف اصلی ما المپیک است.این سه مسابقه می تواند به پیشرفت ما کمک کند.

از تیم های هم گروه تان چه شناختی دارید؟

از تیم نپال و لبنان  شناختی نداریم چون با این دو تیم بازی نکرده ایم اما از تیم تاجیکستان به دلیل بازی با تیم نوجوانان و جوانان شناخت داریم. امیدوارم بازی های خوبی را انجام دهیم.ما به اینجا آمدیم تا به عنوان تیم اول صعود کنیم و سال اینده در مسابقات نهایی حضور پیدا کنیم من فکر می کنمتیم با کیفیتی داریم ولی ممکن است در فوتبال هر اتفاقی رخ بدهد تیم ما جوان است و هدفمان المپیک به خاطر همین برنامه بلند مدت داریم.

حریف اصلی شما در این گروه کدام تیم است؟

به نظر من حریف اصلی ما در این گروه تاجیکستان خواهد بود با توجه به این که بازی های این تیم رادیده ایم و شناخت داریم  البته به همه تیمها احترام می گذاریم در فوتبال حریف آسان وجود ندارد و کار سختی پیش رو خواهیم داشت و در فوتبال هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست.

تمام بازیکنان ما از لیگ های ایران هستند با اینکه بازیکنانی داشتیم که در خارج از ایران مشغول به فعالیت بودند ترجیح دادیم آنها را دعوت نکنیم

بازی ها درروز فیفا برگزار نمی شود و مشکلاتی را به وجود آورده نظرشما چیست؟

بله به همین دلیل ما نتوانستیم یک سری از بازیکنانمان را همراه بیاوریم زیرا درگیر لیگ ایران هستند و این پیشنهاد را به کنفدراسیون فوتبال اسیا دادیم که بازی های در روز فیفا برگزار شود تا ما هم مشکلات کمتری داشته باشیم و تمام بازیکنانمان را در اختیار داشته باشیم.

۲۸۱
قاب خاطرات
۲۸۱
گزارش تصویری
۲۸۱
ویدئوها
۲۸۱
آخرین اخبار

قدم اول ایران برای جام ملت‌های فوتسال آسیا: معرفی ۲۵ بازیکن

دعوت از سخنگوی هیات مدیره  تراکتور به کمیته اخلاق

دعوت مدیر رسانه تیم تراکتور به کمیته اخلاق

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

امضای تفاهم نامه همکاری هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی و اداره‌کل آموزش و پرورش

اعلام داوران هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال بانوان

صدور آرای لیگ برتر فوتبال

اعلام آرای استیناف

به یاد نیما نهاوندیان: تو نیستی که ببینی

آقاجانیان: هدیه کریسمس بازیکنان تیم ملی را نگه داشته‌ام

۲۸۱
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی ۶دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی جام‌حذفی

اعلام اسامی داوران ۵ بازی هفته پانزدهم لیگ برتر

فهرست ۲۳ نفره تیم ملی امید برای اردوی امارات و جام ملت‌های آسیا

بیانیه کمیته انضباطی 

قرعه کشی برای تعیین میزبان یک دیدار جام حذفی

پیام تسلیت فدراسیون

تیر به سمت فوتبال!

استفاده همه‌جانبه از ظرفیت دیپلماسی ورزشی

آزمون وفاداری به قوانین بین‌المللی فوتبال

فوتبال بانوان فراتر از نتیجه، نزدیک‌تر به آینده

۲۸۱
۲۸۱