تعداد بازدید: ۲۵۴۶
کد خبر: ۹۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
معماری نوینی در فوتبال کشور شکل گرفته و باید تکامل پیدا کند

اصولی: در حال ایجاد درآمدزایی پایدار از حوزه‌های جدید هستیم

عضو هیات رییسه و سرپرست کمیته بازاریابی و تلویزیون فدراسیون فوتبال درخصوص موارد مطرح شده در نشست روز گذشته هیات رییسه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، احسان اصولی صفار در ابتدا گفت: جلسه هیات رییسه فدراسیون فوتبال روز گذشته طبق دستور جلسه اعلام شده برگزار شد. یکی از مهمترین موارد دستور جلسه بررسی و تصویب پیشنهاد ریاست فدراسیون جهت انتخاب دبیرکل فدراسیون بود که با رای تمام اعضای حاضر در جلسه کامرانی‌فر رای لازم را کسب و به عنوان دبیرکل منصوب شد. ضمن اینکه بررسی در حوزه های مختلف کمیته انضباطی بر پایه پیشنهادات سازمان لیگ و ارکان قضایی مطرح شد. در خصوص مباحث اقتصادی قرارداد نفت پارس با اصلاحاتی مواجه و قرار شد قرارداد جدیدی با رعایت و توجه به صرفه و صلاح فدراسیون نهایی شود که به تصویب رسید.
وی ادامه داد: همچنین در خصوص همکاری با شرکت همراه اول توضیحاتی ارائه شد که به زودی تبدیل به قرارداد خواهد شد. این قرارداد درخصوص فضاهای مجازی و داده و محتوای مربوط به این حوزه یکی از روش‌هایی است که در درآمدزایی فدراسیون به آن توجه داریم و بنا است در این بخش درآمدزایی پایدار داشته باشیم. در واقع معماری نوینی در فوتبال کشور شکل گرفته است و باید تکامل پیدا کند.
عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال افزود: در تلاشیم تا رویکرد درآمدزایی فدراسیون را به سمت و سویی ببریم که از داده‌های تولیدی از فدراسیون و تیم های ملی درآمدزایی جدیدی به وجود بیاوریم. در واقع از خام فروشی در فدراسیون به سمتی حرکت می کنیم که با پردازش اطلاعات و رویدادها و تولید محتوای مخاطب پسند درآمد ایجاد کنیم. همچنین در فضای جدیدی مانند فوتبال مجازی که پدیده جدیدی در جهان است و سرمایه گذاری کلانی روی آن در حال شکل‌گیری در جهان است ما نیز از این حوزه بهره ببریم و از این ظرفیت با همکاری همراه اول استفاده خواهیم کرد.
سرپرست کمیته بازاریابی و تلویزیون تصریح کرد: شیوه کار ما مشارکت است و اینکه یک پروژه را به طور انحصاری به یک شرکت بسپاریم و خودمان کنار برویم اینطور نخواهد بود، بلکه از طریق درآمدهای کسب شده براساس توافق صورت گرفته سهم فدراسیون پایدار خواهد بود و حق فدراسیون برای تولید محتواها به عنوان سرمایه و دارایی فدراسیون حفظ خواهد شد. مذاکرات مفصلی در حال انجام است که پس از اتمام کار کارشناسی توضیحات بیشتری ارائه خواهد شد.
اصولی در پایان گفت: مبحث دیگر مطرح شده در نشست هیات رییسه بحث فراخوان طراحی لوگوی جدید فدراسیون فوتبال بود که یک درخواست عمومی است. در نهایت برگزاری فراخوان طراحی لوگوی جدید فدراسیون فوتبال به تصویب اعضا رسید و به زودی جزییات آن منتشر خواهد شد.

256
قاب خاطرات
256
گزارش تصویری
256
ویدئوها
256
آخرین اخبار

تصاویری از رختکن تیم ملی فوتسال بانوان پیش از دیدار برابر پاناما

معرفی تیم داوری و ناظر دیدار ایران و لبنان

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ یک

آخرین جلسه فنی تیم ملی نوجوانان پبش از بازی با لبنان

شجاعت، جسارت و اعتماد به نفس در تیم ملی

گرم‌کردن بازیکنان پس از جلسه تئوری

جلسه تئوری مظفر پیش از رویارویی با پاناما برگزار شد

روزنامه فدراسیون/شماره256

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتبال بانوان

تصاویری از قرعه کشی تورنمنت چهار جانبه شهدای جنگ دوازده روزه

256
پربازدیدترین ها

آخرین تمرین تیم ملی نوجوانان پیش از سفر به هند برگزار شد

رئیس فدراسیون خبر داد؛کشف استعداد از مدارس آغاز می شود

بازی‌های تیم ملی نوجوانان پخش زنده می‌شود

برتری قاطعانه نوجوانان ایران مقابل چین تایپه در گام نخست

ترکیب تیم ملی ایران مقابل چین تایپه

فیفا مجوز بهره مندی از VAR در لیگ برتر بانوان و لیگ آزادگان را صادر کرد 

تبلور ارتباط سازنده با فیفا در ایران 

نوجوانان ایرانی به احمدآباد رسیدند

داوران ایرانی برای بازی کانادا و کلمبیا در جام جهانی

پیام تسلیت فدراسیون

256
256