تعداد بازدید: ۲۶۹۸
کد خبر: ۹۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
معماری نوینی در فوتبال کشور شکل گرفته و باید تکامل پیدا کند

اصولی: در حال ایجاد درآمدزایی پایدار از حوزه‌های جدید هستیم

عضو هیات رییسه و سرپرست کمیته بازاریابی و تلویزیون فدراسیون فوتبال درخصوص موارد مطرح شده در نشست روز گذشته هیات رییسه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، احسان اصولی صفار در ابتدا گفت: جلسه هیات رییسه فدراسیون فوتبال روز گذشته طبق دستور جلسه اعلام شده برگزار شد. یکی از مهمترین موارد دستور جلسه بررسی و تصویب پیشنهاد ریاست فدراسیون جهت انتخاب دبیرکل فدراسیون بود که با رای تمام اعضای حاضر در جلسه کامرانی‌فر رای لازم را کسب و به عنوان دبیرکل منصوب شد. ضمن اینکه بررسی در حوزه های مختلف کمیته انضباطی بر پایه پیشنهادات سازمان لیگ و ارکان قضایی مطرح شد. در خصوص مباحث اقتصادی قرارداد نفت پارس با اصلاحاتی مواجه و قرار شد قرارداد جدیدی با رعایت و توجه به صرفه و صلاح فدراسیون نهایی شود که به تصویب رسید.
وی ادامه داد: همچنین در خصوص همکاری با شرکت همراه اول توضیحاتی ارائه شد که به زودی تبدیل به قرارداد خواهد شد. این قرارداد درخصوص فضاهای مجازی و داده و محتوای مربوط به این حوزه یکی از روش‌هایی است که در درآمدزایی فدراسیون به آن توجه داریم و بنا است در این بخش درآمدزایی پایدار داشته باشیم. در واقع معماری نوینی در فوتبال کشور شکل گرفته است و باید تکامل پیدا کند.
عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال افزود: در تلاشیم تا رویکرد درآمدزایی فدراسیون را به سمت و سویی ببریم که از داده‌های تولیدی از فدراسیون و تیم های ملی درآمدزایی جدیدی به وجود بیاوریم. در واقع از خام فروشی در فدراسیون به سمتی حرکت می کنیم که با پردازش اطلاعات و رویدادها و تولید محتوای مخاطب پسند درآمد ایجاد کنیم. همچنین در فضای جدیدی مانند فوتبال مجازی که پدیده جدیدی در جهان است و سرمایه گذاری کلانی روی آن در حال شکل‌گیری در جهان است ما نیز از این حوزه بهره ببریم و از این ظرفیت با همکاری همراه اول استفاده خواهیم کرد.
سرپرست کمیته بازاریابی و تلویزیون تصریح کرد: شیوه کار ما مشارکت است و اینکه یک پروژه را به طور انحصاری به یک شرکت بسپاریم و خودمان کنار برویم اینطور نخواهد بود، بلکه از طریق درآمدهای کسب شده براساس توافق صورت گرفته سهم فدراسیون پایدار خواهد بود و حق فدراسیون برای تولید محتواها به عنوان سرمایه و دارایی فدراسیون حفظ خواهد شد. مذاکرات مفصلی در حال انجام است که پس از اتمام کار کارشناسی توضیحات بیشتری ارائه خواهد شد.
اصولی در پایان گفت: مبحث دیگر مطرح شده در نشست هیات رییسه بحث فراخوان طراحی لوگوی جدید فدراسیون فوتبال بود که یک درخواست عمومی است. در نهایت برگزاری فراخوان طراحی لوگوی جدید فدراسیون فوتبال به تصویب اعضا رسید و به زودی جزییات آن منتشر خواهد شد.

288
قاب خاطرات
288
گزارش تصویری
288
ویدئوها
288
آخرین اخبار

برگزاری تمرین ریکاوری تیم ملی فوتسال/ خوش‌آمد‌گویی کاپیتان به ۳ تازه وارد

کامیانی: از کادر فنی تیم ملی فوتسال تمام قد حمایت می‌کنیم

صدور ابلاغیه کمیته اخلاق

گزارش تصویری افتتاحیه سمینار دانش افزایی داوران و کمک داوران لیگ برتر

برگزاری نشست برخط مدیران فدراسیون با نمایندگان فیفا

گزارش تصویری از نشست خبری پیش از بازی تیم های ملی امید ایران و کره جنوبی

رئیس فدراسیون: باید دیدگاه افراد صاحب نظر داوری و پیشکسوتان را بشنویم /مسولیت داوری در فدراسیون برعهده ارکان مرتبط است

گزارش تصویری از نشست رئیس فدراسیون با هیات های فوتبال شهرستان های استان کرمان

مهاجرانی: تیم امید با خودباوری به موفقیت می‌رسد/ روانخواه مربی اثرگذاری است

تارقلی‌زاده: پروژه استعدادیابی فیفا گام مهمی در مسیر توسعه فوتبال ایران است

288
پربازدیدترین ها

پیام تسلیت

برتری روحیه‌بخش تیم ملی امید مقابل چین پیش از آغاز جام ملت‌ها

با تو هستم در غم و شادی،ایران

گزارش تصویری از دیدار تیم های ملی امید ایران و چین

شجاعی: بهترین هدیه عمرم را گرفتم

واکنش احساسی نایب رئیس بانوان فدراسیون به پخش کلیپ مرحوم منصور پورحیدری هدیه ویژه فدراسیون

گفت و گوی آسمانی با منصور پورحیدری

گزارش تصویری مجمع عمومی سالیانه هیات فوتبال استان خوزستان

تصاویر آخرین تمرین ساحلی بازان

لینک پخش مستقیم سی و سومین مجمع عمومی فدراسیون فوتبال

288
288