تعداد بازدید: ۲۳۲۹
کد خبر: ۹۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
معماری نوینی در فوتبال کشور شکل گرفته و باید تکامل پیدا کند

اصولی: در حال ایجاد درآمدزایی پایدار از حوزه‌های جدید هستیم

عضو هیات رییسه و سرپرست کمیته بازاریابی و تلویزیون فدراسیون فوتبال درخصوص موارد مطرح شده در نشست روز گذشته هیات رییسه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، احسان اصولی صفار در ابتدا گفت: جلسه هیات رییسه فدراسیون فوتبال روز گذشته طبق دستور جلسه اعلام شده برگزار شد. یکی از مهمترین موارد دستور جلسه بررسی و تصویب پیشنهاد ریاست فدراسیون جهت انتخاب دبیرکل فدراسیون بود که با رای تمام اعضای حاضر در جلسه کامرانی‌فر رای لازم را کسب و به عنوان دبیرکل منصوب شد. ضمن اینکه بررسی در حوزه های مختلف کمیته انضباطی بر پایه پیشنهادات سازمان لیگ و ارکان قضایی مطرح شد. در خصوص مباحث اقتصادی قرارداد نفت پارس با اصلاحاتی مواجه و قرار شد قرارداد جدیدی با رعایت و توجه به صرفه و صلاح فدراسیون نهایی شود که به تصویب رسید.
وی ادامه داد: همچنین در خصوص همکاری با شرکت همراه اول توضیحاتی ارائه شد که به زودی تبدیل به قرارداد خواهد شد. این قرارداد درخصوص فضاهای مجازی و داده و محتوای مربوط به این حوزه یکی از روش‌هایی است که در درآمدزایی فدراسیون به آن توجه داریم و بنا است در این بخش درآمدزایی پایدار داشته باشیم. در واقع معماری نوینی در فوتبال کشور شکل گرفته است و باید تکامل پیدا کند.
عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال افزود: در تلاشیم تا رویکرد درآمدزایی فدراسیون را به سمت و سویی ببریم که از داده‌های تولیدی از فدراسیون و تیم های ملی درآمدزایی جدیدی به وجود بیاوریم. در واقع از خام فروشی در فدراسیون به سمتی حرکت می کنیم که با پردازش اطلاعات و رویدادها و تولید محتوای مخاطب پسند درآمد ایجاد کنیم. همچنین در فضای جدیدی مانند فوتبال مجازی که پدیده جدیدی در جهان است و سرمایه گذاری کلانی روی آن در حال شکل‌گیری در جهان است ما نیز از این حوزه بهره ببریم و از این ظرفیت با همکاری همراه اول استفاده خواهیم کرد.
سرپرست کمیته بازاریابی و تلویزیون تصریح کرد: شیوه کار ما مشارکت است و اینکه یک پروژه را به طور انحصاری به یک شرکت بسپاریم و خودمان کنار برویم اینطور نخواهد بود، بلکه از طریق درآمدهای کسب شده براساس توافق صورت گرفته سهم فدراسیون پایدار خواهد بود و حق فدراسیون برای تولید محتواها به عنوان سرمایه و دارایی فدراسیون حفظ خواهد شد. مذاکرات مفصلی در حال انجام است که پس از اتمام کار کارشناسی توضیحات بیشتری ارائه خواهد شد.
اصولی در پایان گفت: مبحث دیگر مطرح شده در نشست هیات رییسه بحث فراخوان طراحی لوگوی جدید فدراسیون فوتبال بود که یک درخواست عمومی است. در نهایت برگزاری فراخوان طراحی لوگوی جدید فدراسیون فوتبال به تصویب اعضا رسید و به زودی جزییات آن منتشر خواهد شد.

229
قاب خاطرات
229
گزارش تصویری
229
ویدئوها
229
آخرین اخبار

پیروزی یک طرفه و دو رقمی تیم فوتسال ایران برابر عربستان/ صعود شاگردان صانعی به مرحله نیمه‌نهایی

تصاویری از دیدار. تیم های گل گهر سیرجان و تراکتور تبریز

زمان‌بندی تورنمنت ملی چهارجانبه العین مشخص شد

تصاویری از دیدار تیم های ملی فوتسال دختران نوجوان ایران و چین تایپه

تساوی شاگردان شریف برابر چین تایپه

آغاز تمرینات تیم ملی فوتسال بانوان با انگیزه بالا

برگزاری سومین اردوی انتخابی و تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی

اعلام آرای کمیته وضعیت برای تیم های لیگ برتری

صدور آرای جدید کمیته استیناف

روزنامه فدراسیون / شماره229

229
پربازدیدترین ها

فدراسیون فوتبال حمله رژیم صهیونیستی به فدراسیون فوتبال فلسطین را محکوم کرد

اعلام اسامی داوران هفته هشتم لیگ برتر

بیانیه فدراسیون

برگزاری سومین اردوی انتخابی و تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی

محرومیت سه داور به دلیل اشتباه در لیگ پایه فوتبال کشور

جلسه سرمربی و مدیران تیم ملی امید با رئیس فدراسیون

22 بازیکن اعزامی از سوی جعفری مشخص شد

ارمغان نوجوانان از قرقیزستان؛ ۸ گل و ۲ کلین شیت

شجاعی: بازی‌های آسیایی بحرین رویداد منحصر به فردی است

تشریح جزئیات جلسه مهم امروز کمیته امور استان ها

229
229