فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

تعداد بازدید: ۳۹۱۵
کد خبر: ۲۴۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
برگزاری اختتامیه سمینار دانش‌‌افزایی نیم فصل

صفیری: تاج روی آمادگی جسمانی داوران تاکید دارد

مراسم اختتامیه سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران و کمک داوران لیگ برتری برگزار شد.

صفیری: تاج روی آمادگی جسمانی داوران تاکید دارد

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مراسم اختتامیه سمینار دانش افزایی داوران و کمک داوران لیگ برتری در نیم فصل این رقابت‌ها از ساعت ۱۵ امروز در هتل مشیر الممالک یزد برگزار شد.

صفیری: رئیس فدراسیون روی آمادگی جسمانی داوران تاکید دارد

اسماعیل صفیری، سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال ضمن تبریک روز پدر، خیر مقدم به حضار و تشکر از رئیس فدراسیون، رئیس هیات استان یزد و مسئولان ورزش‌وجوانان استان در این مراسم عنوان داشت: کلاس نیم‌فصل دانش‌افزایی لیگ برتر با دعوت از ۶۴ کمک‌داور و ۴۹ داور شروع شد که از میان ۴۹ داور، ۲ داور در سمینار پایانی AFC و یک کمک‌داور به‌دلیل یک ضایعه تاسف‌بار، در مراسم حاضر نبودند.

وی افزود: اولین برنامه ما تست آمادگی‌ جسمانی به‌دنبال تاکید فراوان مدیریت فدراسیون بود. داور برای قضاوت در بالاترین سطح کشور باید از بالاترین سطح آمادگی‌جسمانی برخوردار باشد که این موضوع خط قرمز ماست.

سرپرست کمیته داوران در ادامه عنوان کرد: در این تست ۱۱ داور و ۹ کمک‌داور موفق به پاس‌کردن تست نشدند اما سایرین تست را با قدرت پاس کردند و از روز دوم کلاس تئوری را برگزار کردیم؛ با تاکید ویژه بر VAR. سیمولاتور مخصوص VAR را نصب کردیم و کلیه کلیپ‌های مربوط به این موضوع را با حضور داوران بررسی و مرور کردیم. نکاتی برای پیش‌رفت گفته و تبادل‌نظر شد که به اشتراکات بسیار خوبی رسیدیم.

صفیری تاکید کرد: VAR یک پدیده نوظهور در لیگ ماست اما داوران ما تا نیم‌فصل، پیش‌رفت بسیار خوبی داشتند. تیم‌ها کم‌تر آسیب داوری دیدند. با وجود استفاده نیروی‌انسانی از وسایل الکترونیکی، ضریب خطا صفر نمی‌شود.

سرپرست کمیته داوران گفت: کوتاه‌ترین داور برای داوران است. دست تعامل سمت مدیران‌عامل، مربیان و رسانه‌ها دراز می‌کنیم. شریف‌ترین و سالم‌ترین افراد جامعه فوتبال ما همین داوران هستند.

خسروی: رودربایستی‌ها در بخش داوران برداشته شد


علی خسروی، عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال در این مراسم با تشکر از ریاست فدراسیون گفت: در زمان این کمیته داوران افراد زیادی وارد لیست بین‌المللی شدند، VAR به ایران آمد، رودربایستی‌ها برداشته شد و داور زن به اتاق VAR آمد. ما به شما و این داوران افتخار می‌کنیم.

بنیادی‌فر: افرایش دستمزدها خوب بود اما امیدوارم بهتر شود

موعود بنیادی‌فر، داور بین‌المللی فوتبال ایران گفت: از برگزاری کلاس در استان تاریخی یزد خوش‌حال و متشکرم. کلاس خیلی‌خوب و با شرایط تست واقعاً خوبی داشتیم. افزایش دستمزدها بسیار خوب بود و امیدوارم بهتر از این‌ها هم رخ بدهد. ان‌شالله با این کلاس، نیم‌فصل دوم را محکم‌تر جلو ببریم و با دل‌گرمی مجموعه فدراسیون بتوانیم بهتر پیش برویم. امیدواریم در نیم‌فصل دوم بازی‌های بیش‌تری با VAR برگزار شود.

پس از صحبت‌های ریاست فدراسیون فوتبال در این سمینار از سید حسن حسینی و سید امیر هاشمی، ۲ داور پیشکسوت تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر
قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

تمرین ملی‌پوشان در ورزشگاه دستگردی با ۲۶ بازیکن

حضور رئیس فدراسیون در اردوی تیم ملی ایران

اظهارات رئیس فدراسیون درباره نشان طلایی گرسروتز به فدراسیون فوتبال از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا

دریافت نشان طلایی AFC نشان‌دهنده ادامه مسیر پیشرفت است

جلسه فنی امیر قلعه‌نویی برای بازیکنان تیم ملی

فوتبال پایه در سطح طلایی آسیا قرار گرفت

اعلام برنامه تمرینی و کنفرانس خبری تیم های ملی فوتبال ایران و کره شمالی

قضاوت داوران ایرانی در رقابت های مقدماتی زیر 20 سال دختران آسیا

برگزاری 4 دوره آموزشی مربیگری فوتسال و فوتبال

پیام تسلیت

پربازدیدترین ها

اعلام ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر

تمام نفرات تیم با شایستگی و اصول حرفه‌ای در تیم ملی هستند

پیام تسلیت فدراسیون فوتبال

صدور احکام جدید فدراسیون در کمیته های فوتبال ساحلی ،فوتسال و مدیر توسعه و پیشرفت فوتبال

دعوت از ۲۸ بازیکن به اردو برای دیدار برابر قطر و کره‌شمالی

سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و قیام ١٥ خرداد تسلیت باد

آغاز اردوی نهایی تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار مقابل قطر و کره شمالی

ارزیابی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) از پروژه گرسروتز

تیم ملی فوتبال ایران عازم دوحه شد

شفاف‌سازی تیم ملی درباره لیست بازیکنان دعوت‌شده