تعداد بازدید: ۱۶۶۴
کد خبر: ۲۵۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸

ممبنی: هزینه‌هایی که در بخش پایه فوتبال بانوان می‌شود، سرمایه‌گذاری است

دبیرکل فدراسیون در مراسم روز جهانی فوتبال بانوان درباره مسائل مختلف سخترانی کرد.

ممبنی: هزینه‌هایی که در بخش پایه فوتبال بانوان می‌شود، سرمایه‌گذاری است

به گزارش سایت رسمي فدراسیون فوتبال، هدایت ممبنی دبیر کل فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم روز جهانی فوتبال بانوان گفت: فدراسیون فوتبال در حوزه بانوان به صورت ویژه کارهایی را انجام می‌دهد و خوشحالیم این رشته پرطرفدار در حوزه بانوان هم روز به روز پیشرفت می‌کند. 

وی گفت: هزینه‌هایی که در بخش پایه فوتبال بانوان می‌شود، سرمایه‌گذاری است. تعداد اردوهای فوتبال و فوتسال بانوان به این اندازه سابقه نداشته است. در سال‌های گذشته برای اردوهای خارجی دستمان بسته بود اما الان شاید در برخی بخش‌ها بیشتر از آن چیزی‌که جزو برنامه هایمان بوده، عمل کرده‌ایم. 

ممبنی ادامه داد: باشگاه‌ها را مکلف کردیم در حوزه زنان تیمداری کنند و الان تیم‌های نامی در بخش بانوان حضور پیدا کرده اند و رقابت‌ها بهتر می‌شود. امیدوارم بانوان ما رنکینگ‌شان در مسابقات فوتبال و فوتسال جهانی به سمت بالاتری برسد. 

دبیرکل فدراسیون فوتبال در مورد تغییر کادر فنی فوتبال و فوتسال بانوان گفت: هنوز تغییراتی در فوتبال و فوتسال وجود ندارد و با همین کادر ادامه می‌دهیم . با قدرت از کادر فنی‌مان در فوتسال و فوتبال حمایت می‌کنیم.

ممبنی در واکنش به زیرسوال بردن سلامت انتخابات و ورود کمیته اخلاق به این موضوع گفت: به عنوان مجری انتخابات، انتخابات خوبی داشتیم. نماینده‌های فیفا و ای‌اف‌سی حضور داشتند و پیام روسای آنها را دیدید که خیلی به فدراسیون تبریک گفتند. این حواشی معمولا در همه انتخابات وجود دارد. اگر موضوعی باشد مسئولان ذی ربط پیگیری می‌کنند. البته دوستانی که گفته بودند هم تکذیب کردند. 

دبیرکل فدراسیون درباره اعتراض‌هایی که به VAR می‌شود و ادعای زنوزی مبنی بر اینکه وار بیشتر یار برای برخی تیم‌ها است، گفت: رنکینگ ما در داوری جهان و آسیا خوب بود. در فینال المپیک و باشگاه‌های جهان هم سوت زده‌اند اما هچ تیم ایرانی به این رده نرسیده است. این نشان می‌دهد داوری ما از فوتبال جلوتر است اما قضاوت بدون تجهیزات اشتباهات را بیشتر می‌کند.  الان با وجود VAR داوران با ۱۰ چشم قضاوت می‌کنند. قطعا اگر آماری داشته باشیم مسابقات با اشتباهات داوری کمتر است.

وی در واکنش به اینکه شنیده می‌شود برخی از رای‌های کمیته انضباطی با مصلحت‌اندیشی صادر می‌شود، گفت: ارکان قضایی ما مستقل هستند و دستوری از فدراسیون فوتبال نمی‌گیرند. چند هزار پرونده در سال بررسی در این کمیته بررسی می‌شود. ما آیین‌نامه و دستورالعمل انضباطی داریم که حداقل و حداکثر جرایم را مشخص کرده است. ارکان قضایی با توجه به تخلف انجام شده، تصمیم می‌گیرند اما اینگونه نیست که عده‌ای با نظر خودشان این کار را کنند.

244
قاب خاطرات
244
گزارش تصویری
244
ویدئوها
244
آخرین اخبار

گزارش تصویری از مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان پیش از اعزام به جام جهانی فیلیپین

تاج: برای افتخار آفرینی از هیچ تلاشی دریغ نکنید/ من به آینده شما خوشبینم

گزارش تصویری از قهرمانی تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی

برگزاری نشست هماهنگی تورنمنت قرقیزستان

تمرین تیم ملی با لژیونرها در العین

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی در ورزشگاه خلیفه بن زائد العین

قربانی: جام جهانی برای ما از العین آغاز می‌شود

پیام تبریک رئیس فدراسیون پس از قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال ایران

قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی

گزارش تصویری تمرین روز سه‌شنبه تیم ملی نوجوانان

244
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر

صعود تیم ملی فوتسال به فینال

تکنیک و تاکتیک ناب یوزان پابرهنه ایرانی بر بام قاره‌ی کهن

گزارش تصویری از بازدید قائم‌مقام وزیر کشور و معاون امنیتی و انتظامی از مرکز ملی فوتبال

تصاویری از شب فوتبالی رییس‌جمهور پزشکیان در کنار تیم‌های ملی فوتبال، امید و فوتسال بانوان از نگاه لنز علی زینلی

رای اصلاحی کمیته استیناف

ورود کاروان تیم ملی امید به قرقیزستان

اعلام اسامی داوران هفته یازدهم لیگ دسته اول

گزارش تصویری ورود تیم ملی فوتبال ایران به اردو

تساوی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان‌

244
244