تعداد بازدید: ۳۲۲۸
کد خبر: ۲۵۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2026 ؛

علیرضا جهانبخش: اتحاد تیمی همیشه برای ما اهمیت دارد و نشان دادیم همدل هستیم

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به اتحاد موجود در رختکن این تیم گفت: همیشه برای ما جزو اصلی ترین ملاک بوده است تا بتوانیم پرقدرت ادامه دهیم.

علیرضا جهانبخش: اتحاد تیمی همیشه برای ما اهمیت دارد و نشان دادیم همدل هستیم

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، علیرضا جهانبخش با حضور در نشست خبری بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران در مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: ابتدا فرارسیدن سال نو را خدمت مردم شریف ایران در داخل و خارج از کشور تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم لبان خندان بیشتری را ببینیم. قطعا مسیری را که برای صعود به جام جهانی داشتیم می‌دانستیم کار سختی داریم. در بازی‌هایی که انجام دادیم نشان دادیم تیم همدلی هستیم.

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: در داخل و خارج از زمین اتحاد تیمی برایمان اهمیت داشته است. می‌دانیم صعود به جام جهانی چقدر برای فوتبال، مردم و مخصوصا خودمان حائز اهمیت است. بازی قبلی با امارات که بسیار متحول شده بود بازی بهتری را برگزار کردیم. نتایج بازی‌ها می‌تواند به اتحاد ملی و شادی مردم کمک کند. امیدوار هستیم نتایج خوبی را بگیریم.

او افزود: ازبکستان تیم بسیار قابل احترام و بسیار خوبی دارد. آنها پیشرفت محسوسی داشته اند. بازیکنان خیلی خوبی دارد. با توجه به صعود به جام جهانی دیدار خیلی مهمی داریم. می‌دانیم بازی بسیار سختی داریم. از مردم عزیز می‌خواهیم حتما بیایند و از تیم ملی کمک کنند.

جهانبخش ادامه داد: ما دائم پیش خودمان در تیم تکرار می‌کنیم که هنوز صعود قطعی نشده است و این بازی می‌تواند خیلی سخت باشد. در بازی‌های بعدی حتما این جوانگرایی بیشتر است.

جهانبخش درباره صحبت های بازیکنان جوان تیم ملی نسبت به حمایت بازیکنان باتجربه گفت: من فکر می کنم در چند سال اخیر دائم تکرار کردم تیم ملی متعلق به هیچ کس نیست.  در تیم ملی نسل های مختلف آمده و افتخار افرینی کرده اند. ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم. در تمام این سال ها من و تمام بازیکنان با تمام وجود تلاش کرده اند تا کار کنیم. من 12 سال پیش به تیم ملی دعوت شدم و این شبیه به یک وظیفه است تا بتوانیم از جوان ها حمایت کنیم چون روزی هم ما جوان بدویم و از ما حمایت شده بود. شخصا از آقای قلعه نویی خواستم اجازه دهند بازیکنان جوان بیایند و با آرامش وارد شوند و بتوانند پشتوانه خوبی برای تیم ملی باشند. ما روزی آمده ایم و یک روز هم خواهیم رفت که قطعا همین چرخه ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
247
قاب خاطرات
247
گزارش تصویری
247
ویدئوها
247
آخرین اخبار

گزارش تصویری بازی درون تیمی نوجوانان در اردوی کیش

از رقابت درون‌تیمی تا پنالتی‌های نفس‌گیر در حضور تماشاگر ویژه

شکست امیدهای ۱۰ نفره ایران مقابل میزبان تورنمنت ماناس

عیادت رئیس دپارتمان داوری از سیدرضا غیاثی

آمادگی کامل پیش از نخستین بازی دوستانه برابر لهستان

ترکیب تیم ملی امید مقابل قرقیزستان

تصاویر تمرین امروز صبح ملی پوشان ساحلی

نکات متفاوت کادرفنی در بازی‌های تدارکاتی

رونمایی از البسه داوری و تجلیل از پیشکسوتان هیات فوتبال تهران

فدراسیون فوتبال کشورمان با سطح طلایی در فوتبال پایه معرفی شد

247
پربازدیدترین ها

صعود تیم ملی فوتسال به فینال

تمرین نخست تیم ملی فوتسال بانوان در مانیل برگزار شد

گزارش تصویری از بازدید قائم‌مقام وزیر کشور و معاون امنیتی و انتظامی از مرکز ملی فوتبال

تصاویری از شب فوتبالی رییس‌جمهور پزشکیان در کنار تیم‌های ملی فوتبال، امید و فوتسال بانوان از نگاه لنز علی زینلی

ورود کاروان تیم ملی امید به قرقیزستان

اعلام اسامی داوران هفته دوازدهم لیگ یک

ایران به فینال تورنمنت العین رسید

قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی

گزارش تصویری ورود تیم ملی فوتبال ایران به اردو

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل‌ کیپ‌وِرد

247
247