تعداد بازدید: ۱۵۳۹
کد خبر: ۲۵۹۳۰
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
 در دیدار وزیر آموزش و پرورش با رئیس فدراسیون فوتبال اتفاق افتاد؛

استعدادیابی فوتبال از طريق المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای

تنظیم تفاهم‌نامه مشترک برای اتصال المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای به استعدادیابی فوتبال در مدارس کشور در دستور کار قرار گرفت.

استعدادیابی فوتبال از طريق المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال و به نقل از روابط‌عمومی معاونت تربیت‌بدنی و سلامت، ظهر امروز مهدی تاج و مهدی محمدنبی رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال میهمان علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در این وزارتخانه بوده و دقایقی در خصوص همکاری‌های بیشتر میان وزارت آموزش و پرورش و فدراسیون فوتبال در رابطه با استعدادیابی و توسعه فوتبال در مدارس کشور گفتگو کردند.

در این دیدار که با حضور محمد جعفری معاون تربیت‌بدنی و سلامت، صفدر سلطانی مدیرکل تربیت‌بدنی و فعالیتهای ورزشی و حمیدرضا صائبی سرپرست فدراسیون ورزش دانش‌آموزی و تنی چند از مشاوران و مدیران باسابقه حوزه ورزش دانش‌آموزی همراه بود، علیرضا کاظمی ضمن خوش‌آمدگویی به مهدی تاج با اشاره به اهمیت ویژه رشته فوتبال در ورزش دنیا، بر اهتمام ویژه این وزارتخانه برای سرمايه‌گذاري ساختارمند و نظام‌مند در حوزه فوتبال مدارس سخن گفت.

وزير آموزش و پرورش با تاکید بر اهمیت فوتبال و فوتسال در نشاط‌آفرینی در مدارس بیان کرد، باید با هم‌افزایی با فدراسیون فوتبال به دنبال تدوین الگویی در زمینه برگزاری لیگ فوتبال در سطح مدارس باشیم.

در ادامه محمد جعفری معاون وزیر آموزش و پرورش به آمار خیره‌کننده رشد تعداد چمن‌های مصنوعی درون مدرسه‌ای در طرح شهید سلیمانی در سال‌های اخیر اشاره کرده و زیرساخت‌های این وزارتخانه را برای رشد و توسعه فوتبال در مدارس کشور قابل توجه خواند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت همچنین برگزاری پرقدرت المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای را از مطالبات ویژه وزیر آموزش و پرورش خوانده و اعلام آمادگی کرد تا در زمینه استعدادیابی با فدراسیون فوتبال همکاری‌های مشترک شکل گیرد.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال نیز با مرور خاطرات خود از دوران مدرسه و رقابت‌های پرحرارت درون مدرسه‌ای گفت: قطعا استعدادیابی از دل برگزاری مسابقات ورزشی رخ می‌دهد و خواسته ما برگزاری هر چه بیشتر رقابت‌های فوتبال در مدارس کشور است.

 

او با پیشنهاد تشکیل کارگروهی برای تنظیم تفاهمنامه همکاری میان فدراسیون فوتبال و وزارت آموزش و پرورش، تاکید کرد: قطعا پیشبرد اهداف فوتبال با کمک آموزش و پرورش شکل خواهد گرفت و با برنامه‌ریزی و همراهی معاونت تربیت‌بدنی و سلامت می‌توان تیم‌های ملی پایه قدرتمندی را در فوتبال ایران شکل داد که آینده فوتبال ملی ایران را تضمین خواهد کرد.

گفتنی است در پایان این جلسه پس از توافق برای تنظیم تفاهم‌نامه همکاری، عکسی به یادگار با حضور وزیر آموزش و پرورش، رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال و مدیران معاونت تربیت‌بدنی و حوزه ورزش دانش‌آموزی گرفته شد.

240
قاب خاطرات
240
گزارش تصویری
240
ویدئوها
240
آخرین اخبار

تساوی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان‌

اعلام داوران هفته هشتم لیگ برتر فوتبال بانوان

وفاق ملی برای سربلندی فوتبال ایران

روزنامه فدراسیون/شماره 240

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های استقلال ایران و الوحدات اردن

عیادت کادرفنی تیم ملی فوتبال ساحلی از امیری زاده

آگهی مناقصه بین المللی (مرحله پیش ارزیابی)

23 بازیکن در لیست روانخواه برای تورنمنت قرقیزستان

سرمربی تیم ملی از بازیکنان امید دعوت نمی‌کند

اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر

240
پربازدیدترین ها

شمس: افغانستان روح جوانمردی را رعایت نکرد

ایران با وجود شایستگی نایب قهرمان شد/ مدال نقره بر گردن شاگردان صانعی

صانعی: زورمان به بازیکنان بزرگسال افغانستان نرسید/ کار کردن با رده سنی ۱۶ سال سخت است

کاروان تیم ملی فوتسال دختران وارد تهران شد

اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر

اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر

توسلی: ما آماده ایم تا جهان را شگفت‌زده کنیم

تیم ملی فوتسال عازم عربستان شد

کامیانی: عملکرد تیم‌های ملی فوتسال جوانان در بحرین را بررسی می‌کنیم

گزارش تصویری از بازگشت تیم ملی فوتسال جوانان

240
240