تعداد بازدید: ۲۸۵۲
کد خبر: ۸۰۵۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
از هیچ تلاشی برای آماده سازی تیم های ملی دریغ نمی‌کنیم

درودیان: حضور در تورنمنتهای مختلف به آمادگی بازیکنان کمک می کند

با برگزاری اردوهای تدارکاتی در بخش فوتبال بانوان، سعی کردیم شرایط به گونه ای فراهم شود که تیم‌های ملی کشورمان حضوری موفق در رقابتهای مهم پیش رو داشته باشند.
درودیان: حضور در تورنمنتهای مختلف به آمادگی بازیکنان کمک می کند

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، با توجه به حضور تیم های ملی فوتبال بانوان در رده های سنی بزرگسالان، زیر 23 سال، زیر 20 سال و زیر 17 سال در تورنمنت های کافا و همچنین دور اول مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا، دپارتمان بانوان با برنامه ریزی در امر اردوها، سعی بر این دارد تا تیم های فوق در بهترین شرایط اردوهای خود را برگزار کنند.

 نادره درودیان، رئیس دپارتمان بانوان درباره برنامه های این کمیته در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون گفت: همانطور که می دانید تیم ملی فوتبال بزرگسالان از 16 تا 22 خرداد ماه در بلاروس حضور دارد، و در روز فیفا با این تیم بازی دوستانه برگزار می‌کند. بر همین اساس سه مرحله اردوی آماده سازی را برای این تیم پیش بیینی کردیم تا آمادگی مناسبی را برای حضور در این دیدار دوستانه کسب کنند. باتوجه به اینکه مرحله اول رقابتهای مقدماتی آسیا را پیش رو دارد، سعی کردیم تا برنامه ریزی دقیقی برای روند آماده شدن بازیکنان طراحی کنیم.

وی ادامه داد: طبق نامه ای که به فدراسیون ایران مبنی بر برگزاری تورنمنت کافا در رده سنی زیر23 سال به میزبانی تاجیکستان ارسال شده، تیم ملی فوتبال بزرگسالانمان با توجه به شرایط سنی که دارند، در این تورنمنت حضور خواهند داشت. در واقع شرکت در چنین تورنمنتهایی به آمادگی هر چه بیشتر بازیکنان کمک می کند. پس از تورنمنت کافا اردوهای تدارکاتی فوتبال بانوان ادامه خواهد داشت تا در دور اول مرحله مقدماتی رقابتهای قهرمانی آسیا پر قدرت ظاهر شوند.

درودیان در ادامه در خصوص روند آماده سازی تیم ملی زیر 20 سال گفت: این تیم نیز سه مرحله اردوی تدارکاتی برگزار خواهد کرد( یک مرحله انجام شده و دو مرحله باقیمانده) تا در تورنمنت کافا به میزبانی تاجیکستان حضور یابد. این تیم نیز در خود را برای شرکت در مرحله اول مقدماتی رقابتهای قهرمانی آسیا آماده می‌کند. بر همین اساس این مسابقات می‌تواند بسیار مفید باشد و از لحاظ تدارکات برای آمادگی تیم‌ها و مسابقات آسیایی که پیش رو دارند، مثمر ثمر باشد.

رئیس دپارتمان بانوان از شرکت تیم ملی زیر17 سال در تورنمنت کافا و سپس دور اول مقدماتی قهرمانی آسیا خبر داد و گفت: این تیم نیز اردوهای تدارکاتی خود را در اصفهان و تبریز برگزار می‌کند تا حضوری موفق در تورنمنت کافا به میزبانی تاجیکستان داشته باشد و سپس با آمادگی کامل در رقابتهای مقدماتی حضور یابد. با توجه به در پیش بودن مسابقات فوق، این دپارتمان تمام سعی خود را برای پشتیبانی از تیم‌های ملی فوتبال بکار خواهد گرفت تا بازیکنان و کادر فنی تیم ها در بهترین شرایط روند تمرینات و اردوهای خود را پیش ببرند و در نهایت عملکرد قابل قبولی از خود به جای گذارند.

وی در پایان در خصوص برگزار اردوهای تدارکاتی فوتسال گفت:  برنامه ریزی های مختلفی برای تیم ملی فوتسال نیز صورت گرفته و به زودی اردوهای تدارکاتی این تیم نیز آغاز خواهد شد.

 

249
قاب خاطرات
249
گزارش تصویری
249
ویدئوها
249
آخرین اخبار

اعلام برنامه زمانبندی رقابت های فوتبال زیر ۱۸ سال دختران کافا

تیم ملی فوتسال بانوان ایران آماده درخشش در جام جهانی

برگزاری تمرین امیدها در ورزشگاه اصلی تورنمنت ماناس

صدور آرای لیگ دسته اول

مظفر: این بازی دقیقاً همان چیزی بود که می‌خواستیم

اعلام دو رای انضباطی فوتبال بانوان

اطمینان در آخرین سنگر ایران

روزنامه فدراسیون/شماره 249

گزارش تصویری از تمرین امشب تیم ملی

تمرین شاداب تاکتیکی تیم ملی در العین/ محبی جایگزین محبی شد

249
پربازدیدترین ها

تمرین نخست تیم ملی فوتسال بانوان در مانیل برگزار شد

تصاویری از شب فوتبالی رییس‌جمهور پزشکیان در کنار تیم‌های ملی فوتبال، امید و فوتسال بانوان از نگاه لنز علی زینلی

اعلام اسامی داوران هفته دوازدهم لیگ یک

ورود کاروان تیم ملی امید به قرقیزستان

ایران به فینال تورنمنت العین رسید

قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل‌ کیپ‌وِرد

شهرزاد مظفر؛ رهبر مقتدر فوتسال بانوان ایران در مسیر اولین جام جهانی

تیم ملی فوتسال بانوان ایران راهی مانیل شد

گزارش تصویری تمرین تیم ملی فوتسال بانوان

249
249