تعداد بازدید: ۱۴۹۹
کد خبر: ۸۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۷
پروژه استعدادیابی در تاریخ فوتبال کشور بی سابقه است

محصص:این طرح با نظر مثبت و حمایت رئیس فدراسیون اجرا شد

رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال معتقد است طرح استعدادیابی مناطق 9 گانه می تواند آینده فوتبال کشور را متحول سازد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مرتضی محصص با بیان این مطلب در خصوص طرح استعدادیابی فدراسیون فوتبال در رده نوجوانان و نونهالان گفت:به عقیده من مهمترین بخش از فعالیت فنی هر فدراسیونی موضوع مهم استعدادیابی است. بر همین اساس با بررسی الگوهای موفق فوتبال در جهان و حتی قاره آسیا می بینیم که موفقیت کشورهایی مثل ژاپن ، قطر ، کره جنوبی و حتی پیشرفت فوتبال چین در سال های اخیر حاصل استعدادیابی آنها بوده است. همانطور که در کشورهایی مثل عربستان سعودی این اتفاق به شکل معکوس افتاده و به دلیل عملکرد ضعیف در این حوزه فوتبالشان افت کرده است.در تمامی کشورهای موفق فوتبال استعدادیابی صحیح یک اصل و عامل مهم تاثیرگذار است.
رئیس کمیته فنی و توسعه اضافه کرد:من از نزدیک شاهد اردوی اخیر استعدادیابی نوجوانان بودم. پروژه بزرگی که از به عقیده من یکی از بهترین برنامه های تاریخ فوتبال ایران در حوزه استعدادیابی است. بنده البته آدم صریح و بدون تعارفی هستم و در مورد موضوعی اغراق نمی کنم. باید بگویم فدراسیون فوتبال به واقع از این برنامه حمایت خوبی داشت و با نظر مثبت و حمایت شخص آقای تاج این پروژه به نتیجه رسید. با زحمات آقای معینی یک برنامه مدون و بسیار خوب در حوزه استعدادیابی اجرا شده که قطعا می تواند در آینده فوتبال کشور اثرگذار باشد. شخص آقای معینی هم با مربیان و هم بازیکنان جلسات متعددی داشته و صحبت های بسیار مفیدی انجام دادند که به نظر من در این رده سنی تاثیر زیادی دارد. این برنامه باید استمرار پیدا کند و به یک سیستم ماندگار در فوتبال کشور مبدل شود. در این صورت مطمئن باشید این طرح می تواند یک تحول جدی در آینده فوتبال ما ایجاد کند.
محصص همچنین گفت:فراموش نکنیم که استعدادیابی باید به شکل یک پروسه هدفمند دنبال شود و مثل یک سیستم ثبات و استمرار داشته باشد. با این وجود اینطور نیست که شما در هر سال نتیجه یکسانی داشته باشید. در کشورهای بزرگ فوتبال جهان هم می بینیم که بعضی اوقات یک نسل متفاوت شکل می گیرد و ممکن است یک سال نسل خوبی در یک رده سنی نداشته باشید. حتی کشورهای موفق فوتبال جهان و آسیا مثل ژاپن و کره جنوبی هم ممکن است در یک دوره از مسابقات نوجوانان یا جوانان تیم خوبی نداشته باشند. این اتفاق نگاه آنها به موضوع استعدادیابی را تغییر نمی دهد چرا که اصولا نباید شکست را مثل یک تراژدی تلخ ببینیم بلکه باید از هر شکستی درس بگیریم.
رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال با اشاره به خروجی مطلوب استعدادیابی نوجوانان در این دوره اضافه کرد:من در این اردو بازیکنانی را دیدم که به واقع ما و همه مربیان حاضر را تحت تاثیر قرار دادند. این نفرات اگر مسیر پیشرفت و آموزش را به درستی طی کنند مطمئن باشید از ستاره های تاثیرگذار آینده فوتبال ایران خواهند بود. اردوی تیم جوانان هم به زودی آغاز می شود و آقای پورموسوی می توانند با سلیقه و نظر خودشان نفرات مورد نظر را انتخاب کنند که امیدواریم در این رده هم تیم قدرتمندی شکل بگیرد.

ارسال نظر
قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

روزنامه فدارسیون/شماره 197

تصاویری از دیدار تیم‌های تراکتور ایران و شباب الاهلی امارات

برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتسال جوانان در روسیه+ عکس

حضور سرمربی تیم ملی ایران در بازی آسیایی تراکتور

تمربن ملی‌پوشان فوتسال در فضایی پرشور با میهمانان ویژه

پیروزی پر گل تیم ملی فوتبال دختران نوجوان مقابل تیم جوانان شاهین کرمان

اعلام داوران هفته نخست لیگ برتر فوتسال بانوان

گزارش تصویری جلسه امروز هیات رئیسه

صحبت های سخنگوی فدراسیون در خصوص جلسه آنلاین هیات رئیسه

حضور تیم ملی فوتسال جوانان در روسیه 

پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر

تصاویری از دیدار ماشین ایستا و پرسپولیس

پیام تسلیت فدراسیون

پس از سلام نظامی ملی‌پوشان هجمه‌های هماهنگی به تیم ملی وارد شد

بازگشت دو داور الیت به لیگ برتر

اعلام زمان بازگشت تیم ملی امید به ایران

اتفاق خوب، بالاخره مدرسه‌ای شد

اعلام نحوه ثبت‌نام آی دی کارت اصحاب رسانه در لیگ قهرمانان سطح 2 آسیا

بررسی داوری‌های روز نخست از هفته سوم لیگ برتر 

اعلام محل برگزاری دیدارهای تیم استقلال ایران در لیگ قهرمانان سطح دو آسیا