- پیام تبریک رئیس فدراسیون پس از قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال ایران
- قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی
- گزارش تصویری تمرین روز سهشنبه تیم ملی نوجوانان
- زهره جعفری مربی زن جوان سال آسیا ۲۰۲۵ شد
- تمرین تیم ملی از نمای هوایی
- گزارش تصویری تمرین دوشنبه شب تیم ملی
- ملیپوشان در تهران تمرین کردند
- همبستگی دولت و فدراسیون برای ایران
- صعود تیم ملی فوتسال به فینال
- دعوت از ٢۶ بازیکن برای حضور در تورنمنت العین امارات
- کاظمی: از شما مسئولان که کنار دانش آموزان هستید تشکر می کنم
- پیروزی پرگل ایران؛ تاجیکستان تسلیم شد
- تاج: فوتسال ما در بخش آقایان و بانوان قهرمان آسیا است
- حکیم:نمی توان واقعیت را تغییر داد؛ همه چیز عیان است
- تساوی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان
تاج: کار مهمی در ورزشگاه آزادی رخ داد

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، جلسه ستاد استانداردسازی، امروز برای بررسی آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی با حضور مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال، حسین طلا، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، مسئولان ورزشگاه آزادی، نمایندگان صدا و سیما، شورای امنیت کشور و هیات فوتبال تهران برگزار شد.
مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در ابتدای جلسه عنوان کرد: ارزیابی من از تجهیز و بازسازی ورزشگاه آزادی فوقالعاده مثبت است. کار بسیار بزرگی انجام شده است. بازسازی مجموعهای مثل آزادی با ساختن خیلی فرق دارد زیرا هر روز ممکن است با یک موضوع جدید برخورد کنید. خدا را شکر ورزشگاه به خوبی آماده شده است. همه جای دنیا هم بازسازی را انجام می دهند و اگر خوب کار کنیم، مردم عزیزمان راضی خواهند بود.
وی افزود: بازسازی ورزشگاه آزادی سرآمد بهسازی استادیومهای کشور بود و باید از حسین طلا و همکارانش به دلیل این اقدامات تشکر کنم.
در این جلسه حسین طلا، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی توضیحاتی درباره روند بازسازی ورزشگاه آزادی ارائه کرد.
پس از این جلسه هم اعضای ستاد استانداردسازی به بازدید میدانی از آخرین وضعیت ورزشگاه پرداختند.




