تعداد بازدید: ۱۸۲۵
کد خبر: ۲۵۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸

قلعه‌نویی: تیم ملی نوجوانان به ۳ دلیل برای ما مهم است

سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان ایران گفت: تیم ملی نوجوانان به ۳ دلیل برای ما اهمیت دارد.

قلعه‌نویی: تیم ملی نوجوانان به ۳ دلیل برای ما مهم است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، امیر قلعه‌نویی در مراسم بدرقه تیم‌های ملی فوتبال ساحلی و تیم ملی نوجوانان به جام ملت‌های ۲۰۲۵ آسیا، اظهار داشت: قبل از شروع صحبت‌هایم باید از زحمات حسن تیموری در مرکز ملی فوتبال تشکر کنم. او همچنان که به عنوان یک رزمنده در ۸ سال دفاع مقدس از آرمان‌ها و کیان ایران دفاع کرد، امروز هم مخلصانه و عاشقانه در مرکز ملی فوتبال به عنوان یک برکت زحمت می‌کشد.

وی افزود: آنقدر شما برای ما مهم هستید که کل اعضای کادرفنی به اینجا آمده‌ است. با بودن عباس چمنیان در تیم ملی نوجوانان، فوتبال ایران از این تیم انتظار اخلاق‌مداری وجود دارد‌. جای حسین عبدی اینجا خالی است و زحمات زیادی برای تیم ملی جوانان کشید. جوانان ما فوتبال بسیار خوبی بازی کردند اما به هرحال در پنالتی نتوانستند به مرحله بعدی برسند. اگر یک چهارم نهایی را رد می‌کردند هم سهمیه می‌گرفتند و هم قهرمان جام ملت‌ها می‌شدند. به هر حال این هم جزئی از فوتبال است. همانگونه که برزیل یک روز در خانه خودش ۷ گل از آلمان خورد.

سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان تصریح کرد: بازیکنان تیم ملی نوجوانان پشتوانه فوتبال مملکت هستند. وقتی بازی‌های جوانان را دیدم امیدوار شدم در سال‌های آینده خلائی نداشته باشیم. هرچند در باشگاه‌ها تولید بازیکن زیاد نمی‌شود و این مشکل را در تیم ملی هم داریم اما دیدن برخی بازی‌های تیم ملی نوجوانان و تیم ملی جوانان برای من امیدواری ایجاد کرد.

قلعه‌نویی ادامه داد: پس به ۳ دلیل شما برای ما مهم هستید. اخلاق‌مداری، پشتوانه‌سازی و نتیجه‌. ۲ مقوله اول مهم‌ است اما فوتبال فراز و نشیب زیاد دارد. الان منچسترسیتی را می‌بینید که اتفاقات زیادی برایش افتاد. وقتی می‌گوییم فوتبال همین است به دلیل همین اتفاقات است.

وی تصریح کرد: نصیحت می‌کنم هرچه می‌خواهید از خدا و اهل بیت بخواهید. همچنین سعی کنید پدر و مادرتان از شما راضی باشند‌. با اجازه از مسئولان حاضر بگویم تنها نوکری که اربابی می‌آورد، نوکری در خانه امام حسین است‌.

سرمربی تیم ملی افزود: به این نکته هم توجه کرده و برای خودتان هدف‌گذاری داشته باشید. اگر بدون هدف و برنامه‌ریزی باشید به هیچ جا نمی‌رسید. سید جلال حسینی را سال ۲۰۰۷ به تیم ملی بزرگسالان آوردم اما به این دلیل که برای زندگی برنامه داشت تا حدود ۱۲ سال بعدش در تیم ملی بود. اگر کتاب فرگوسن را بخوانید، می‌بینید کریستیانو رونالدو هم قبل از آمدن به منچستریونایتد برنامه داشته که الان در ۴۰ سالگی آمار را جا به جا می‌کند.

سرمربی تیم ملی عنوان کرد: پیشاپیش فرا رسیدن سال جدید را تبریک گفته و امیدوارم مسئولان بیشتر به فکر آرامش مردم باشند.

ارسال نظر
282
قاب خاطرات
282
گزارش تصویری
282
ویدئوها
282
آخرین اخبار

گزارش تصویری از دیدار تیم های سپاهان و چادرملو

گزارش تصویری از دیدار تیم های پیکان و خیبر خرم آباد

اعلام داوران هفته نهم لیگ برتر فوتسال بانوان

انتخاب دو کارشناس برای هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال

آغاز اردوی ساحلی بازان

پیام تسلیت

تصاویر جلسه کمیته فوتبال ساحلی

برگزاری جلسه کمیته‌ی فوتبال ساحلی با حضور رئیس فدراسیون

اعلام اسامی داوران هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتسال

اعلام آرای انضباطی لیگ برتر و دسته اول فوتبال بانوان

282
پربازدیدترین ها

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

اعلام اسامی داوران ۵ بازی هفته پانزدهم لیگ برتر

اعلام اسامی داوران سه بازی از هفته پانزدهم لیگ برتر

فهرست ۲۳ نفره تیم ملی امید برای اردوی امارات و جام ملت‌های آسیا

پیام تسلیت فدراسیون

قرعه کشی برای تعیین میزبان یک دیدار جام حذفی

تیر به سمت فوتبال!

گزارش تصویری کارگاه مدیران بازاریابی و تدوین طرح راهبردی باشگاه‌ها

اعلام اسامی داوران هفته هفدهم لیگ یک

یک نفر شجاعت به خرج بدهد!

282
282