- ترکیب امید ایران برای بازی با روسیه
- گفتوگوی تعاملی سرمربیان امید و نوجوانان
- پیام تبریک رئیس فدراسیون پس از قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال ایران
- قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی
- گزارش تصویری تمرین روز سهشنبه تیم ملی نوجوانان
- زهره جعفری مربی زن جوان سال آسیا ۲۰۲۵ شد
- تمرین تیم ملی از نمای هوایی
- گزارش تصویری تمرین دوشنبه شب تیم ملی
- ملیپوشان در تهران تمرین کردند
- همبستگی دولت و فدراسیون برای ایران
- صعود تیم ملی فوتسال به فینال
- دعوت از ٢۶ بازیکن برای حضور در تورنمنت العین امارات
- کاظمی: از شما مسئولان که کنار دانش آموزان هستید تشکر می کنم
- پیروزی پرگل ایران؛ تاجیکستان تسلیم شد
- تاج: فوتسال ما در بخش آقایان و بانوان قهرمان آسیا است
کامرانی فر: سعی می کنیم در تعامل سازنده با صدا و سیما باشیم

به گزارش وب سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسن کامرانی فر گفت: برای بازگشت میزبانی از بازی های تیم ملی مشکلات فراوانی وجود داشت که هم نیاز بود در بعد سخت افزاری برخی امکانات، فراهم شود یا بهبود یابد و هم در حوزه ی بین الملل با موارد متعدد و گوناگونی روبرو بودیم که بایستی رایزنی های رسمی و غیر رسمی متعددی انجام پذیرد. در این مسیر فدراسیون فوتبال با تلاش ها و پیگیری ها و رایزنی های شخص عزیزی خادم و با انجام کار تخصصی سعی کرد موانع را یکی یکی برطرف کند تا شرایط برای بازگشت میزبانی به تهران فراهم شود.
سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال ادامه داد: در واقع آن چه برای ما اهمیت داشت این بود که این خواسته به حق مردم که تیم ملی بازی های خانگی خود را در ورزشگاه آزادی میزبانی کند، تحقق یابد. برای همین به تعامل با دستگاه های گوناگون داخلی و خارجی پرداختیم و پس از آسیب شناسی موارد درخواستی، به حل و فصل آن ها پرداختیم. در شرایط همه گیری ویروس کووید19 هستیم و علاوه بر این معضل جهانی، موارد سخت افزاری متفاوتی باید در مجموعه ورزشگاه آزادی تهران اصلاح می شد. ورود، اسکان و زمین تمرینی تیم های حریف از دیگر موضوع هایی بود که باید به بهترین شکل ممکن مدیریت شود و البته بحث گمرک و ورود تجهیزات مورد نظر و موارد دیگر نیز با تعامل بین دستگاهی حل شده است. در حال حاضر نیز در پی حل موضوع پخش تلویزیونی بازی های تیم ملی هستیم و معتقدم تکرار تجربه آن چه پشت سر گذاشتیم، می تواند وفاق را به جامعه برگرداند.
کامرانی فر ادامه داد: تعامل بسیار خوب و سازنده ای با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی داریم و ضمن تشکر از مدیران ارشد این مجموعه، امیدوارم تا فرصت هست، بتوانیم این موضوع را نیز حل و فصل کنیم. در صورت رفع موانع پیش رو در روزهای آینده، مفصل در این خصوص صحبت خواهیم کرد.
گفتنی است تیم ملی فوتبال کشورمان یازدهم شهریور ماه در چارچوب دور نهایی انتخابی رقابت های مقدماتی جام جهانی باید در برابر سوریه صف آرایی کند.




