- پیام تبریک رئیس فدراسیون پس از قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال ایران
- قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی
- گزارش تصویری تمرین روز سهشنبه تیم ملی نوجوانان
- زهره جعفری مربی زن جوان سال آسیا ۲۰۲۵ شد
- تمرین تیم ملی از نمای هوایی
- گزارش تصویری تمرین دوشنبه شب تیم ملی
- ملیپوشان در تهران تمرین کردند
- همبستگی دولت و فدراسیون برای ایران
- صعود تیم ملی فوتسال به فینال
- دعوت از ٢۶ بازیکن برای حضور در تورنمنت العین امارات
- کاظمی: از شما مسئولان که کنار دانش آموزان هستید تشکر می کنم
- پیروزی پرگل ایران؛ تاجیکستان تسلیم شد
- تاج: فوتسال ما در بخش آقایان و بانوان قهرمان آسیا است
- حکیم:نمی توان واقعیت را تغییر داد؛ همه چیز عیان است
- تساوی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان
دیدار رئیس فدراسیون با مسئولان سفارت ایران در ابوظبی

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، شهاب الدین عزیزی خادم رییس فدراسیون فوتبال کشورمان امروز با سید محمد حسینی، کاردار سفارت ایران در ابوظبی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار حسینی گفت: خوشحالم که رئیس فدراسیون فوتبال به موضوع دیپلماسی اهمیت می دهد و چند جا نشانه های این موضوع را دریافت کردم. دیدار با اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال در قطر و حضور در سفارت ایران در امارات نشان از تغییر رویکرد فدراسیون دارد. در فدراسيونهای قبلی این فضا وجود نداشت و ما باید از این فضای دیپلماسی بوجود آمده بهترین استفاده را بکنیم. سعی می کنیم همه امکانات را برای تیم های ورزشی فراهم آوریم. در کنار تیم های ملی هستیم و همه موضوعاتی که مربوط به منافع ملی باشد را پیگیری خواهیم کرد.
در ادامه عزیزی خادم در خصوص دستاوردها و عملکردهای فدراسیون فوتبال توضیحاتی را ارائه کرد. همچنین درباره استفاده از VAR (سیستم کمک داور ویدئویی) و حضور تماشاگران در بازیهای تیم ملی به نکاتی اشاره کرد و یادآور شد که از این ظرفیت در آینده به خوبی استفاده خواهیم کرد.




